НовиниПерша лігаТопЧемпіонат області

Чемпіонат області, 16-й тур: «Нафтовик» вивозить три очка з Коломиї, камбек на Городенківщині



«Ураган» здобув впевнену перемогу над аутсайдером чемпіонату. В першому таймі черніївці вколотили у ворота «Варатика» 3 м’ячі, по голу відзначились Богдан Денега, Назарій Гриник і Віктор Лящовський. У другій 45-хвилинці Назарі Данів добив коломийський колектив – 0:4.

У центральному матчі туру коломийське «Покуття» приймало «Нафтовик» – дві команди котрі ведуть боротьбу не лише за призові місця чемпіонату, але й можуть дати бій «Урагану» за чемпіонство. Після «нулів» на табло у першому таймі гол Романа Дяківа на 76-й хвилині приніс важливу перемогу команді Михайла Басараба – 0:1.

Продовжує приємно дивувати «Ніка-Вовчинець». У черговому поєдинку обласного чемпіонату івано-франківці здобули вольову перемогу над ФК «Турка». На гол Арсена Шевчука господарі відповіли влучними ударами Андрія Боднарука та Дмитра Іванюка. 2:1 – «Ніка-Вовчинець» виходить на третє призове місце.

Інша івано-франківська команда гостюючи на Городенківщині зазнала поразки. А все починалось для «Прикарпаття-Тепловика» оптимістично… На 4-й хвилині Євген Данилюк вивів гостей вперед, а за 15 хвилин Михайло Остапчук подвоїв результат команди Сергія Пташника. Проте друга половина гри залишилась за городенківською командою. «Пробій» зумів переламати хід поєдинку та здобути перемогу, до якої приклались дублем Олександр Темерівський і Олександр Карапка забивши вирішальний гол на останній хвилині – 3:2.

За нагороди чемпіонату включається «Сокільське». Тюдівці здобули впевнену перемогу над брошнів-осадськими «Карпатами» з рахунком 3:1. На голи Ігоря Коржука (відзначився дублем) і Володимира Рія «карпатівці» відповіли одним влучним ударом з 11-метрової позначки у виконанні Володимира Боришкевича.

Чемпіонат області, 16-й тур, 9 травня

Покуття — Нафтовик – 0:1
Сокільське — Карпати БО – 3:1
Пробій — Прикарпаття-Тепловик – 3:2
Ніка-Вовчинець — Турка – 2:1
Варатик — Ураган – 0:4

Ознайомитися з турнірною таблицею чемпіонату області можна ТУТ.

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!