Івано-Франківський р-нНовиниРайони

КОЛОС – ЛЕГІОН – 0:2. Перший володар Кубка Івано-Франківської ОТГ – «Легіон»!



Фінальний поєдинок Кубка Івано-Франківської ОТГ, який вперше проводиться, відбувся на головній арені Прикарпаття – стадіоні «Рух» в Івано-Франківську, між «Колосом» Братківці і «Легіоном» Майдан.

Перший тайм пройшов на високих швидкостях і в рівній боротьбі. Команди швидко намагалися переходити з оборони в атаку, а м’яч практично не затримувався в центрі поля. Проте гостріше біля воріт суперника діяли футболісти «Легіону».

На 10-й хвилині чудову нагоду відкрити рахунок втратив Поздній влучивши у поперечину воріт Гучока з лінії воротарського майданчика. Далі Федик стоячи без опіки в штрафному майданчику пробив головою, проте не сильно для воротаря. А в середині тайму Бибик вийшов віч-на-віч з воротарем «Колосу». Гучок впевнено вийшов з воріт скоротивши кут обстрілу, чим змусив помилитися нападнику «Легіону».

«Колос» також багато часу провів біля воріт суперника, але створити хоча б один небезпечний момент підопічні Ігоря Мельничука не змогли.

Кульмінація поєдинку сталась в дебюті другого тайму, коли «Легіон» реалізував два свої моменти. Спочатку з навісу Самочка від кутового прапорця Урсу вколотив головою м’яч у сітку воріт Гучока – 0:1. В наступній атаці Самочко не надто сильно пробив по воротах, більш схоже на пас, на м’яч біля воріт «Колосу» підскочив Бибик, який в дотик переправив «круглого» в сітку воріт повз Гучока – 0:2.

Деморалізований «Колос» так і не зміг зібратися та переломити хід поєдинку на свою користь. Натомість «Легіон» спокійно довів свою перевагу в поєдинку до фінального свистка. Отож, «Легіон» – перший володар Кубка Івано-Франківської ОТГ!

КОЛОС – ЛЕГІОН – 0:2. Перший володар Кубка Івано-Франківської ОТГ – «Легіон»! 2

Кубок Івано-Франківської ОТГ, фінал

«Колос» (Братківці) – «Легіон» (Майдан) – 0:0 (0:2)

Голи: Урсу (49), Бибик (53)

«Колос»: Гучок, Бочкур, Салига, Гап’як (Грабар), Синицький, Микитюк, Мордас, Данищук, Кириченко (Гогіль), Духович, Андрусяк (Андріяшко).

«Легіон»: Тригуб’як, Зуєнко, Поздній, Береговський (Гук), Бойченюк, Федик (Грицкевич), Урсу, Самочко, Сисак (Кутицький), Бибик, Король.

9 травня 2021 року. 17:00. Івано-Франківськ, стадіон «Рух»

Арбітр: Тарас Дем’янчук (Івано-Франківськ)
Асистенти арбітра: Юрій Пилипчук (Івано-Франківськ), Олег Жолкевич (Івано-Франківськ)
Інспектор матчу: Григорій Федик

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!