НовиниТопЧУ Аматори

МФА – ВАРАТИК – 4:0. Команда Олійника поступилась на Закарпатті



1 травня коломийський «Варатик» провів черговий поєдинок в рамках чемпіонату України серед аматорських команд з «МФА» Мукачево.

Вже перша ж атака у виконанні господарів стала голевою – з центральної частини м’яч на куті карного майданчика отримав Іван Станкович, на замасі прибрав оборонця і пробив у дальній кут в проти хід воротарю – 1:0. У гостей відверто гра не клеїлася, важко давалися «Варатику» переходи від оборони до атаки і м’яч втрачався вже в центральній частині поля. Мукачівці ж навпаки – плели мережива довкола карного майданчика коломийської команди. На 16-й хвилині Андрій Забава увірвався в карний майданчик суперника, де його підштовхнули в спину – рефері вказав на пенальті. А стандарт бездоганно виконав Михайло Хміль. Ще майже через 20 хвилин господарі забивають втретє – Віктор Трачук вивіреною передачею виводить віч-на-віч Андрія Забаву, який легко випереджає воротаря гостей і другим дотиком вже котить м’яч у пусті ворота. Та й це ще був не кінець – на 44-й хвилині господарі заробили право на штрафний удар на правому фланзі за метр від карного майданчика суперника. Хлопці розіграли м’яч: Хміль покотив на Фарасеєнка, який розрядив гармату у дальню девятку – м’яч влучив у поперечину, а від неї затріпотів у сітці воріт «Варатика» – 4:0.

Практично гра вже була зроблена. Тож на другу половину тренер «МФА» Віктор Яічник провів ротацію – випустив на поле гравців, які мають мало ігрової практики. Також у складі «МФА» відбувся дебют – в гру вступили одразу два новачки команди – Владислав Іванчо та Денис Езеагбанарі. Як то кажуть хлопці загальної картини не зіпсували, а от суперник у другій половині таки спромігся на кілька ударів по володіннях Костянтина Солобчука. Та в другій частині поєдинку не спромоглися на гол ні одна команда, ні інша. Тож 4:0 перемагає «МФА».

Чемпіонат України серед аматорів, Група 1, 12-й туру

МФА (Мукачево) – «Варатик» (Коломия) – 4:0 (4:0)

Голи: Станкович (1), Хміль (16), Забава (34), Фарасеєнко (44).

«МФА»: Солобчук, Когутка (Езеагбанарі 66), Гогерчак (к), Береш, Западнюк, Кольцун (Бундаш 64), Трачук (Іванчо 46), Хміль, Забава (Великий 53), Станкович (Василинець 53), Фарасеєнко.

«Варатик»: Гавадзюк (Жидак 86), Гаврилюк, Солоджук (Дишук 79), Делейчук (Стасюк 53), Блонський, Іваничук П., Іваничук В.(Бедзінський 50), Уштан, Маковійчук, Крамар, Левандович.

1 травня 2021 року. 17:00. Стадіон НТБ МФА с. Дерцен (Мукачівська ОТГ)

Головний арбітр матчу: Вадим Трач (Тернопільска обл).
Асистенти: Кіцкай Дмитро(Тернопільска обл), Любінець Роман (Львів).
4-й арбітр: Молнар Ростислав (Ужгород).
Спостерігач арбітражу: Митровський Михайло (Ужгород)

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!