Верховинський р-нКосівський р-нНовиниРайони

На Прикарпатті створено перші районні асоціації футболу



7-8 квітня відбулись Установчі збори Громадських спілок «Косівська районна асоціація футболу» і «Верховинська районна асоціація футболу» відповідно у смт. Косів та Верховина.

У середу, в Косівському районі засновниками новоствореної спілки виступили дві юридичні особи, а саме: Косівська районна федерація футболу та Громадська спілка «Івано-Франківська обласна асоціація футболу», які делегували на даний захід своїх уповноважених представників. Крім того, на Установчих зборах були присутні представники футбольного активу Косівського району.

Для розгляду та прийняття рішень було запропоновано порядок денний, який включав в себе 6 питань. В ході розгляду питань порядку денного було прийняте рішення про утворення громадської спілки «Косівська районна асоціація футболу», затверджено Статут ГС «Косівська РАФ», а також обрано Голову, заступника голови та інших членів органів управління Косівської РАФ.

Делегатами була підтримана кандидатура Якимишина Василя Миколайовича на посаду Голови Косівської РАФ. Після обрання Голови Косівської РАФ, перший заступник голови ГС «ІФАФ» Тарас Клим вручив футбольні м’ячі новообраному Голові Василю Якимишину та побажав успіхів в розвитку новоствореної футбольної організації.

Відразу після привітань делегати обрали Ганущака Дмитра Васильовича заступником голови Косівської РАФ. Було обрано також Виконавчий комітет, до складу якого увійшло 9 осіб. Крім того, сформовано склад Органів здійснення футбольного правосуддя, а саме Контрольно-дисциплінарний (голова – Сусак Ігор Васильович) та Апеляційний комітети (голова – Боднарчук Ігор Іванович). Останнім виборним органом, який обрали делегати, була Ревізійна комісія, до складу якої увійшло 3 особи (голова – Бадуляк Іван Васильович).

Наступного дня у Верховинському районі засновниками новоствореної спілки виступили також дві юридичні особи – Верховинська районна спортивна громадська організація «Федерація футболу» та Громадська спілка «Івано-Франківська обласна асоціація футболу», які делегували на даний захід своїх уповноважених представників. Крім того, на Установчих зборах були присутні представники футбольного активу Верховинського району та представники влади.

В ході розгляду питань порядку денного було прийняте рішення про утворення громадської спілки «Верховинська районна асоціація футболу», затверджено Статут ГС «Верховинська РАФ», а також обрано Голову, заступників голови та інших членів органів управління Верховинської РАФ.

Делегатами була підтримана кандидатура Шкіндюка Івана Юрійовича на посаду Голови Верховинської РАФ. Після обрання Голови Верховинської РАФ, перший заступник голови ГС «ІФАФ» Тарас Клим вручив футбольні м’ячі новообраному Голові Івану Шкіндюку та побажав успіхів в розвитку новоствореної футбольної організації.

Відразу після привітань делегати обрали Гуцуляка Василя Васильовича, Коржука Василя Івановича та Коржука Василя Васильовича заступниками голови Верховинської РАФ. Було обрано також Виконавчий комітет, до складу якого увійшло 14 осіб. Крім того, сформовано склад Органів здійснення футбольного правосуддя, а саме Контрольно-дисциплінарний (голова – Кікінчук Віталій Васильович) та Апеляційний комітети (голова – Бруч Віталій). Останнім виборним органом, який обрали делегати, була Ревізійна комісія, до складу якої увійшло 3 особи (голова – Попеляк Олександр).

ІФАФ

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!