Друга лігаНовиниТопЧемпіонат України

КАРПАТИ Г – ЕПІЦЕНТР – 1:0. Карпатівці біля зони підвищення



Команда Романа Гнатіва підійшла до гри з «Епіцентром» в хорошому тонусі, провівши три матчі весною, в яких набрали максимальну кількість залікових очок. Їхній суперник всього один раз виходив на поле, провівши невдалий матч в Ужгороді з однойменною командою, зазнавши поразку 0:2.

Сьогоднішній матч відбувся у Львові на стадіоні «Сокіл» ( «Карпати» мабуть адаптовуються но нового місця знаходження). Активніше розпочали галичани. Ударами по воротах відзначились Бей з дальньої відстані, Хомченко пробивав у притул, але в обох моментах воротар Попович був на висоті. Проте найкращу нагоду відкрити рахунок могли гості. Поки Матушевський розпасовувався з Никитюком, Барбоса включився у пресинг-відбір, та змусив помилитися Никитюка. Але опинившись віч-на-віч з Вульчиним Барбоса да Сілва не влучив у ворота.

Під завісу першого тайму «Карпати» втратили ще одну нагоду піди на перерву лідером. З подачі Вербного від кутового прапорця на м’ячі перший Козак, який з лінії воротарського майданчика пробив головою по центру воріт прямо у воротаря, на добиванні до м’яча дотягувався Никитюк, але з силою прикластися по сфері не зумів, Попович у стрибку зафіксував «шкіряного» у рукавичках.

Другий тайм розпочався з удару Пліса, який був близьким до взяття воріт галичан, але м’яч пролетів повз стійку воріт. Також нагоду забити втратив Буй, Вульчин перевів «круглого», який летів у рамку воріт, на кутовий.

І все таки та не чисельна кількість глядачів, котрі зібрались навколо поля зі штучним покриттям, побачили взяття воріт. На 64-й хвилині на передачу зі стандарту від кутового відгукнувся Бей, пробивши головою під поперечину воріт – 1:0.

Надалі «Карпати» контролювали гру, проте рахунок на табло не позволяв галицькій команді спокійно догравати матч. Дунаївці намагалися створити небезпеку біля воріт господарів, але захисники галичан практично не помилялися.Та наполегливість «Епіцентра» ледь не покарала господарів у компенсований до матчу час. Після подачі з правого флангу до центру карного майданчика вище всіх вискочив Захарченко, який пробив головою у перекладину, далі м’яч відскочив у газон, проте лінію воріт не переткнув.

В даному епізоді фарт був на боці галицьких «Карпат», що позволив команді втримати 100%-й очковий результат у весняній частині сезону.

Чемпіонат України, Друга ліга, 16-й туру

«Карпати» (Галич) – «Епіцентр» (Дунаївці) – 1:0 (0:0)

Голи: Бей (64′).

Карпати (стартовий склад): Вульчин, Поручинський, Матушевський, Никитюк, Нагорний, Вербний, Лебедь, Козак, Бей, Хомченко, Семчук. Запасні: Зеленський, Авраменко, Марушка, Танчин, Віжижанін, Страшкевич, Худобяк, Патанеллі. Головний тренер: Роман Гнатів.

Епіцентр (стартовий склад): Попович, Жмуйда, Захарченко, Кривобедрий, Р. Кузів, В. Кузів, Буй, Беженар, Пліс, Івашко, Барбоса. Запасні: Котелба, Раца, Ничипоренко, Федоров, Морозов, Процик. Головний тренер: Ігор Бадло.

9 квітня 2021 року. 13:00. Львів, поле стадіону «Сокіл»

Арбітр – Когут О.О. (Тернопіль)
Асистенти арбітра – Лікаренко А.О. (Чернігів), Соботюк С.С. (Житомир)
Четвертий арбітр – Липко М.М. (ІваноФранківськ)
Спостерігач арбітражу УАФ – Маковій В.Д. (Чернівці).

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!