НовиниПерша лігаТопЧемпіонат України

ЧОРНОМОРЕЦЬ – ПРИКАРПАТТЯ – 3:0. Франківці “наближаються” до зони вильоту



Повернення до стартового складу “Чорноморця” Максима Брагару після відлучки до молодіжної збірної, врятувало Олексія Антонова від головного болю. Адже в цілому склад одеситів ще далекий від оптимального – група травмованих футболістів поступово набирає форму, а в грі з “Вересом” (0:4) ще й Беку Вачіберадзе “моряки” втратили через вилучення.

“Прикарпаття” своїм стартовим складом вирішило косплеїти “Агробізнес”, так як на полі не виявилося номінальних нападників. Втім, захищалася команда Руслана Мостового все ж в блоці 5-4-1, а на вістрі залишався один лише Ростислав Волошинович, який уособлював собою першу “лінію” пресингу гостей.

Господарі розпочали матч досить потужно, й Івану Піцану з перших хвилин довелося працювати в поті чола. Після моменту Штогріна м’яч лише дивом не опинився в сітці. Втім, відкрити рахунок “Чорноморцю” вдалося після стандарту. Сергій Кравченко навісив з лівого флангу, і Дмитро Поспєлов головою точно підрізав м’яч у дальній кут – 1:0.

Другий гол господарів забив Віктор Лиховидько, що вийшов на заміну ще по ходу першого тайму замість травмованого Артема Козака. Один з кращих бомбардирів “моряків” потрапив точно в нижній кут дальнім ударом після класних індивідуальних дій Артура Авагімяна в підіграванні – 2:0.

У дебюті другого тайму Дмитро Коркішко міг доводити рахунок до розгромного, але перекинувши голкіпера, влучив у поперечину. Також було кілька моментів, традиційно не реалізованих, у Андрія Штогріна. У відповідь могли забивати й гості, коли Воробчак влучив у поперечину. І все ж в кінцівці Владислав Бугай протягнув м’яч до штрафної, де був збитим. Ну а Дмитро Коркішко впевнено реалізував пенальті, довівши рахунок до крупного – 3:0.

Втрати очок в 20-му турі практично всіма конкурентами, крім “Вереса”, зміцнили позиції “Чорноморця” в першій трійці претендентів на підвищення в класі за підсумками сезону. “Прикарпаттю” ж сьогоднішня нічия “Авангарду” в Миколаєві, перемога “ВПК-Агро” над “Оболонню” і навіть домашня нічия “Кристала” явно не підуть на користь в боротьбі за виживання.

UA-Футбол

Чемпіонат України. Перша ліга. 20 тур

«Чорноморець» (Одеса) – «Прикарпаття» (Івано-Франківськ) – 3:0 (2:0)

Голи: Поспєлов (25), Лиховидько (30), Коркішко (90, з пенальті). 

ЧорноморецьПідківка, Поспєлов, Горопевшек, Долгов, Мельничук (Ващишин, 67), Кравченко, Козак (Лиховидько, 23), Коркішко, Брагару (Ковбаса, 46), Авагімян (Бугай, 74), Штогрін (Мащенко, 82).
Прикарпаття: Піцан, Воробчак, Пархуць (Кузьмин, 46), Мелінишин, Сікач, Курко, Ульянов, Семотюк (Хома, 80), Кохман, Сондей (Дитко, 46), Волошинович (Геник, 67).

Попередження: Брагару (17) – Сондей (28), Дитко (64), Геник (86).

5 квітня 2021 року. 17:00. Одеса, стадіон “Чорноморець”. +9 С

Арбітр: Д.Резніков (Кам’янське). Асистенти арбітра: М.Левченко (Кривий Ріг), К.Хіміченко (Київська обл.). 
4-й арбітр: Є.Петренко (Одеса). Спостерігач арбітражу: В.Лисакевич (Харків).

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!