НовиниПерша лігаТопЧемпіонат України

ПРИКАРПАТТЯ – ПОЛІССЯ – 1:1. Бойова нічия з двома вилученнями



Дві нічиї і три поразки – з такими результатами у 2021-му році підходили “Прикарпаття” і “Полісся” до очного матчу 19-го туру. І якщо господарі з самого початку визначили свої перспективи, не перестаючи борсатися біля дна таблиці, то серйозний спад в грі команди Сергія Шищенка залишається загадкою. Житомирський клуб жваво увірвався в Першу лігу, надійно грав в обороні, славився вмінням витискати максимум з мінімуму, але в листопаді все полетіло шкереберть. І просвіту, на жаль для них, не передбачається.

Сьогоднішній матч господарі почали по-господарськи – в атакувальному стилі, в той самий час як гості скромно притиснулися до воріт, намагаючись відбитися від атак суперника. Так, команда із Західної України брала швидше сумбуром, ніж конструктивом, але це приносило результат. За стартові 45 хвилин біля воріт Маханькова було створено кілька моментів, а Волошинович навіть зміг вписати своє ім’я в протокол матчу, відкривши рахунок. М’яч до півзахисника в штрафному потрапив після рикошету, але той не розгубився і пробив в дальній кут – 1:0. Справедливості заради варто відзначити, що “Прикарпаття” зуміло забити ще раз, але гол Барчука був скасований – офсайд.

Після перерви гості змогли трохи додати і навіть вирівняли гру. І як тільки у них почало щось накльовуватися, підвів команду Максим Гавриленко, показавши, що не вміє тримати емоції в потрібний момент. Спочатку він був збитий в центрі поля під час контратаки (чисто тактичний фол), після чого не дуже по-спортивному вдарив по нозі опонента. Пішла штовханина, після якої Гавриленко і Француз, найактивніші учасники невеликого бунту, отримали по жовтій. Все справедливо. Але гравець “Полісся” не заспокоївся, дуже швидко напрацював на другий “гірчичник” і залишив поле. 

У меншості, здавалося, що у житомирян не було особливих шансів… Але гості змогли зрівняти рахунок. Звичайний удар з середньої дистанції по воротах Новака став великою проблемою, адже голкіпер “Прикарпаття” просто відбив м’яч перед собою. Тут як тут опинився Островський, спокійно пробивши у порожній кут – 1:1. Спочатку здалося, що він знаходився в офсайді, але господарі особливо не протестували. А значить, гол був забитий за правилами.

Здавалося, що перебуваючи в більшості, саме івано-франківці спробують вирвати перемогу, але гості серйозно завелися і навіть ненадовго притиснули господарів до їхніх же воріт. Міг принести перемогу “Прикарпаттю” Дитко, який замінив Барчука, але з кількох метрів пробив над поперечиною. Останні хвилини команди догравали в рівних складах, адже після ще однієї бійки червону перед собою побачив Борисевич. Гра завершилася з рівним рахунком, і безвиграшні серії обох команд тривають.

UA-Футбол

Чемпіонат України. Перша ліга. 19 тур
«Прикарпаття» (Івано-Франківськ) – «Полісся» (Житомир) – 1:1 (1:0)
Голи:
 Волошинович (43) – Островський (77).

Прикарпаття: Новак, Кузьмин (Сікач, 87), Мелінишин, Француз, Борисевич, Геник, Курко, Кохман (Хома, 81), Семотюк (Воробчак, 67), Волошинович (Сондей, 70), Барчук (Дитко, 85). 
Полісся: Маханьков, Понєдєльнік, Тєрєхов, Швець, Прокопчук, Шевченко, Гавриленко, Галенков, Грицук (Ковальов, 90+5), Даудов (Островський, 46), Галенко (Акубардія, 46). 
Попередження: Француз (61), Кохман (61), Геник (75) – Гавриленко (61), Тєрєхов (90+3), Грицук (90+3), Понєдєльнік (90+4).
Вилучення: Борисевич (90+3, агресивна поведінка) – Гавриленко (65, друге попередження).

31 березня 2021 року. 17:00. Івано-Франківськ, стадіон “Рух”. +15 С
Арбітр: О.Когут (Тернопіль). Асистенти арбітра: А.Приймачук (Рівне), М.Близнюк (Харків).
4-й арбітр: М.Липко (Івано-Франківськ). Спостерігач арбітражу: Ю.Можаровський (Львів).

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!