Кубок областіНовиниТопЧемпіонат області

Визначились всі чвертьфіналісти Кубка області



31 березня на полях Івано-Франківщини пройшли матчі 1/8 фіналу Кубка області. Офіційне поновлення весняної частини сезону відбулося в неділю матчем між івано-франківським «Прикарпаттям-Тепловиком» і брошнів-осадськими «Карпатами», в якому перемогу з рахунком 0:2 святкували чинні володарі трофею.

Отож, у сьогоднішніх матчах до «Карпат» (Брошнів-Осада) приєдналися ще сім колективів, котрі сформують пари в 1/4 фіналу. Серед числа чвертьфіналістів опинилися лідери Чемпіонату і Першості області – «Ураган» (Черніїв) і «Юність» (Верхня) – команди, які ще на старті сезону сформували добротний склад, а в зимове міжсезоння зуміли підсилити свою обойму екс-професіоналами. Черніївці внесли в заявку Василя Дербаха і Богдана Кримінського, а верхнянська команда екс-гравця івано-франківського «Прикарпаття» Олега Павлюка. Відповідно «Ураган» переконливо переграв ФК «Вербівці» 4:0, а «Юність» знищила ФК «Турка» 6:0.

«Покуття» значно омолодило свій склад. Команду покинули ряд досвідчених футболістів, серед яких Максим Ілюк, Олег Керчу, Святослав Локатир, Олександр Темерівський, Андрій Топчевський, Віталій Турчанський (перейшов у «Юність» (Верхня)) та інші. Натомість склад поповнили молоді місцеві футболісти, яким було важко протистояти непоступливому надвірнянському «Бескиду». В підсумку 1:1 і посмішка фортуни коломийському колективу у післяматчевих пенальті. Інша команда з Коломиї «Варатик» мінімально поступився в Кутах місцевим «Карпатам» 0:1.

В інших матчах «Сокільське» впевнено переграв «Пробій» 4:1, а «Ніка- Вовчинець» перемогла болехівські «Карпати» 3:0. Також до наступної стадії змагань проходить «Нафтовик» з Долини забивши у ворота «Покуття-Нептун» два голи без відповіді від суперника.

Результати 1/8 фіналу Кубка області

Прикарпаття-Тепловик (Івано-Франківськ) – Карпати (Брошнів-Осада) – 0:2
Сокільське (Тюдів) – Пробій (Городенка) – 4:1
Карпати (Кути) – Варатик (Коломия) – 1:0
Покуття-Нептун (Заболотів) – Нафтовик (Долина) – 0:2
ФК Вербівці – Ураган (Черніїв) – 0:4
Карпати (Болехів) – Ніка-Вовчинець (Івано-Франківськ) – 0:3
Покуття (Коломия) – Бескид (Надвірна) – 1:1, пен. 5:4
Юність (Верхня) – ФК Турка – 6:0

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!