НовиниЧемпіонат області

Черніївський «Ураган» оновив заявку на весняну частину сезону



Лідер чемпіонату області ФК «Ураган» (Черніїв), у свій дебютний сезон серед найсильніших обласних команд, побореться відразу за звання чемпіона. Для досягнення максимальних завдань команду підсилили гравці з досвідом на професійній арені – експівзахисник «Прикарпаття» Василь Дербах (на фото) і Богдан Кримінський, який першу частину сезону повів за галицькі «Карпати».

Окрім того, заявку «ураганівців» на весняну частину сезону поповнили також Василь Блащук та Богдан Дриган.

Василь Дербах (27.09.1996) – півзахисник. Вихованець івано-франківського «Прикарпаття». Виступав за «Ніку-Івано-Франківськ» в обласних змаганнях, а з 2016-го року захищав «зелено-жовті» кольори «Прикарпаття». Став бронзовим призером Другої ліги-2017-2018, допомігши вибороти путівку до Першої ліги ПФЛ. Загалом у футболці «Прикарпаття» за п’ять сезонів опорний хавбек зіграв 80 матчів і забив 7 голів.

Богдан Кримінський (16.06.1995) – захисник. Вихованець «Енергетик» (Бурштин). Виступав за «Карпати-Енергетик» (Галич-Бурштин) в чемпіонаті області і аматорському чемпіонаті України. Літом 2020 року вже грав за «Ураган», допомігши «червоно-чорним» здобути загальну перемогу в Першості області. На старті сезону 2020-2021 років увійшов до заявки ФК «Карпати» (Галич), провівши в Другій лізі чемпіонату України перше коло поточного сезону і зіграв 7 матчів, також 1 матч в Кубку України проти «Ниви» (Тернопіль).

Василь Блащук (22.04.1995) – півзахисник. Вихованець «ДЮСШ-1 Коломия» і «СДЮШОР Прикарпаття». Виступав за ФК «Турка», «Оскар» (Підгір’я), «Покуття» (Коломия). Також має досвід виступів у Другій лізі чемпіонату України за ФК «Тернопіль» – у сезоні 2017-2018 провів матч проти «Скали» (Стрий) і ще раз виходив на заміну проти «Буковини» (Чернівці).

Богдан Дриган (13.09.1999) – . Виступав за «Хутровик» (Тисмениця), «Бистриця» (Старий Лисець, Тисменицький р-н), «Ватра» (Корнів, Городенківський р-н).

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!