НовиниПерша лігаЧемпіонат України

Вадим Запрутняк – арбітр матчу «Прикарпаття» – «Оболонь»



Комітет арбітрів Української асоціації футболу призначив офіційних осіб на матчі 17-го туру чемпіонату країни у Першій лізі. Зокрема, поєдинок “Прикарпаття” – “Оболонь”, який відбудеться найближчої п’ятниці, 19 березня, на стадіоні “Рух” в полі судитиме арбітр арбітр Вадим Запрутняк.

Відзначимо, що ігри Першої ліги 35-річний рефері з Ужгорода почав обслуговувати з 2017-го року. У матчах за участю івано-франківської команди Запрутняк працюватиме всьоме. У Другій лізі цей арбітр відсудив матч “Прикарпаття” – “Мир” (Горностаївка) – 1:0. В інших п’яти поєдинках вже Першої ліги івано-франківці здобули чотири перемоги і зазнали однієї поразки.

У сезоні 2018/19 “зелено-жовті” вдома мінімально переграли “Рух” (1:0), а на виїзді поступилися “Балканам” (2:3). Минулого сезону 19/20 гра “Прикарпаття” – “Авангард” (2:2) у підсумку завершилася технічною перемогою господарів, а у другому колі івано-франківці здолали “Кремінь” на виїзді (4:3). А нинішнього сезону підопічні Руслана Мостового у 13-му турі вдома мінімально здолали “Альянс” – 1:0.

Шляхи столичної “Оболоні” із закарпатським рефері перетиналися частіше. Починаючи ще з Другої ліги сезону 2013/14, Запрутняк обслуговував 12 поєдинків на участі “пивоварів”. Статистика ігор київської команди за його суддівства така: Друга ліга (2 матчі – 1 нічия, 1 поразка), Перша ліга (10 матчів – 4 перемоги, 3 нічиїх, 3 поразки).

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!