МіжсезонняНовини

ЮНІСТЬ – ЗБОРА – 1:1. Товариський матч



Принципові суперники калуського району провели контрольну гру між собою на стадіоні «Довге-арена» в Моршині (Львівська обл.).

Напередодні матчу розпочався сніг, який не припинявся аж до закінчення самого поєдинку. Тому стартовий свисток довелось перенести на пів години, адже техніка не встигала прибирати сніг з футбольного поля. Сам матч відбувався доволі жваво, обидві команди провели гру на високих швидкостях. У першому таймі більшою територіальною перевагою володіли верхнянці, втративши кілька добрих нагод для відкриття рахунку (чого лише вартує вихід Святослава Шевченка віч-на-віч з голкіпером зборян).

Всі найцікавіші події сталися в другій половині зустрічі. Спочатку за розмови з арбітром отримав червону картку Ігор Подолюк. За хвилину потому «Збора» відкрила рахунок: після подачі кутового сумбуром скористався Степан Гудак, пробивши у ствір воріт, м’яч рикошетом від Андрія Канюка залетів у ворота 0:1.

Верхнянці відігралися за дві хвилини: Роман Гудак обікрав захисника номінальних гостей, продовжив по флангу на Шевченка, а той прострілив вздовж воріт, на дальній штанзі розіграш замкнув Назар Герин 1:1.

До закінчення поєдинку обидві команди могли вирвати перемогу, але рахунок на табло залишився без змін.

Контрольний матч, стадіон «Довге-арена» м. Моршин, 5 березня 2021

«Юність» (Верхня) – ФК «Збора» – 1:1 (0:0)

Голи: Герин ’66 (1:1, асист Шевченко Святослав) – Гудак ’64 (0:1, рикошет Канюк Андрій)

ФК Юність

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!