Друга лігаНовиниЧемпіонат області

Святослав Лаврук – гравець «Юності»



Верхнянська «Юність» підписала екс-гравця ФК «Калуш» і «Прикарпаття» захисника Святослава Лаврука, повідомляє клубна сторінка у ФБ.

Святослав Лаврук (15.06.1996) – захисник. Народився в селі Пістинь Косівського району Івано-Франківської області. Вихованець молодіжної академії донецького «Шахтаря», у футболці якого виступав у ДЮФЛУ. У сезоні 2012/13 років разом з «гірниками» став чемпіоном Вищої ліги ДЮФЛУ. З 2012 року виступав й на дорослому рівні, проте в аматорських змаганнях. До 2013 року грав за ФК «Гуцульщина» (Косів), у футболці якого провів 12 матчів та відзначився 6-а голами. У 2014 році перейшов до івано-франківської «Ніки». У команді виступав два роки, зіграв 45 матчів та відзначився 2-а голами.

У 2016 році виїхав до Польщі, де грав за клуби «Розточне» (Щебжешин), «Лада» (Білосток) та «Гетьман» (Замостя).

На початку липня 2018 року підписав 1-річний контракт з «Прикарпаттям», де зіграв 11 матчів. У 2019 році перейшов до «Калуша» (Друга ліга ПФЛ), був гравцем основного складу та навіть встиг відзначитись двома голами. Після розпаду ФК «Калуш» повернувся у «Прикарпаття». Першу половину сезону 2020-2021 провів у складі одного з лідерів Другої ліги – ФК «Епіцентр» Дунаївці.

Нагадаємо, «Юність» здійснила вдалий вояж у Чернівці, де у контрольному матчі переграли «Буковину», а Лаврук відзначився асистом.

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!