НовиниПерша лігаТопЧемпіонат України

«Прикарпаття» підписав Ульянова і Андрейчука



Як стало відомо івано-франківці підсилились захисником Анатолієм Ульяновим (на фото) і нападником Андрієм Андрейчуком. Угода з Ульяновим розрахована до кінця поточного сезону, а з Андрейчуком підписано контракт на три роки, повідомляє meta-ratings.

Анатолій Ульянов (16.07.1998) – захисник. З початку 2013 року виступав за молодіжну команду донецького «Металурга», на початку 2015 приєднався до головної команди клубу, проте грав виключно за дублюючий склад команди. Після розформування «Металурга» з початку сезону 2015-2016 років Ульянов перейшов до команди «Сталь» з Кам’янського, яка з початку цього сезону розпочала виступи в українській Прем’єр-лізі. Спочатку молодий футболіст грав за дублюючий склад, а дебютував у найвищому українському дивізіоні Анатолій Ульянов 26 листопада 2017 року в грі з київським «Динамо». У вищому дивізіоні Ульянов зіграв лише 2 матчі, а після розформування кам’янського клубу став гравцем команди другої ліги ФК «Калуш». На початку 2019 року став гравцем команди першої ліги «Волинь» з Луцька. Проте в складі луцької команди молодий футболіст не зумів стати гравцем основного складу, й за півроку лише 4 рази виходив на поле в основному складі команди.

«Прикарпаття» підписав Ульянова і Андрейчука 2
Андрій Андрейчук

Андрій Андрейчук (17.02.2003) – нападник. Вихованець ФК «Прикарпаття». Виступав за юнацьку команду (U19) івано-франківців і «Прикарпаття-Тепловик» в чемпіонаті області, де в осінній частині сезону забив 5 голів.

Раніше повідомляли про перший трансфер івано-франківської команди в зимове міжсезоння – новачком команди став Василь Курко.

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!