МіжсезонняНовиниТоп

ПРИКАРПАТТЯ – НИВА Т – 1:2. Товариський матч



Третім зимовим суперником “Прикарпаття” стала тернопільська “Нива”, з якою івано-франківці мали б зіграти ще 13 лютого, але через складні погодні умови цей спаринг довелось відмінити. Цього разу за плюсової температури було сонячно, а контрольний матч першолігових команд відбувся на “Хет-трик Арені”.

Тренерські штаби обох суперників вирішили перевірити у справі фактично по два повноцінні склади, провівши велику ротацію у перерві. Ще кілька замін господарі зробили у другому таймі. Щодо самої гри, то івано-франківці вже на 21-й хвилині повели у рахунку після влучного удару Василя Цюцюри – 1:0. Згодом тернополяни відповіли голом Сергія Кисленка, а до перерви цілком могли забивати і вдруге.

Нічийним рахунок протримався до 54-ї хвилини, на якій Андрій Скакун вдруге відзначився у воротах господарів. Підопічні Руслана Мостового намагалися відігратися, створили кілька небезпечних моментів, однак реалізувати їх не вдалося. У підсумку, 1:2 – мінімальна поразка івано-франківців, які продовжують підготовку до весняної частини сезону у рідному місті. Наступного тижня “Прикарпаття” запланувало провести ще два спаринги.

Контрольний матч

«Прикарпаття» (Івано-Франківськ) – «Нива» (Тернопіль) – 1:2 (1:1)

Голи: Цюцюра (21) – Кисленко (39), А.Скакун (54).

ФК Прикарпаття

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!