Городенківський р-нНовиниРайони

Городенківський р-н: «Перспектив» – «зимовий» лідер з солідним відривом від суперників, результати 9-го туру



Чемпіонат Городенківського району попрощався зі своїми вболівальниками до весни, завершивши першу частину сезону матчами 9-го туру.

Чернятинський «Колос», у домашній грі, не зумів зіпсувати настрій «Перстективу» перед зимовою відпусткою. Рашківці на початку матчу вийшли вперед завдяки голу Івана Григоріва, але Володимир Неміш на 33-й хвилині зрівняв рахунок. Та все-таки настирливіші гості пішли на перерву за власної переваги – на 41-й хвилині відзначився Богдан Данилюк. У другому таймі чернятинці не змогли відіграти мінімальне відставання, а під завісу матчу отримали третій гол у свої ворота від Михайла Загарука. 1:3 – «Перспектив» зібравши максимальну кількість залікових балів у чудовому настрої відправляється на зимову перерву, а їх суперник, «Колос», відкотився до середини турнірної таблиці.

«Стрільче» здобув перемогу над ФК «Семаківці», чим забезпечує собі високе для себе другому місці по завершенні першого кола змагань. До перемоги команди приклались Ігор Дудлів і Василь Дудлів забивши по голу у ворота Андрія Мохнача – 2:0.

Новачок чемпіонату «Ватра» застрибає до трійки лідерів. У виїзному матчі зі «Скалами» команда с. Корнів переграла опонентів з рахунком 2:4. Перша половина матчу залишилася за «Ватрою», голом відзначився Роман Колодій. Відразу по перерві Іван Пігач дав надію на здобуття залікових пунктів «Скалам», але голи Миколи Романіва, Богдана Дригана і Романа Колодія довели рахунок до розгромного на користь гостей. На 86-й хвилині поєдинку результативні дії Івана Калина лише пом’якшили поразку чортовецького колективу.

Несподівані втрати очок зазнала «Котиківка» у матчі з «Каменярем», не змігши прошити рамку воріт Владислава Суркова – 0:0. У битві аутсайдерів «Семенівка» здолала «Глушків» 2:0, котрі з нулями у доробку за осінню частину чемпіонату замикають турнірну таблицю.

В наступну неділю команди Першості Городенківщини проведуть перенесені матчі 5-го туру.

Чемпіонат Городенківщини, 9 тур, 22 листопада

Каменяр — Котиківка – 0:0
Стрільче — Семаківці – 2:0
Скали — Ватра – 2:4
Семенівка — Глушків – 2: 0
Колос Чр — Перспектив – 1:3

Ознайомитися з турнірною таблицею Чемпіонату Городенківського району можна ТУТ.

Першість Городенківщини, 9 тур, 22 листопада

Поточище — Виноград – 3:3
Лука — Дністер Кп – 1:2
Дністер Гр — Торговиця – 1:2
Незвисько — Колінки – 7:3
Топорівці — ОлКОР – 2:5

Ознайомитися з турнірною таблицею Першості Городенківського району можна ТУТ.

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!