НовиниПерша лігаТопЧемпіонат України

ПРИКАРПАТТЯ – АЛЬЯНС – 1:0. Дебютний гол Сондея за “Прикарпаття” приносить перемогу



Команди підходили до першого після паузи матчу в Івано-Франківську в різному настрої. “Прикарпаття” лише на один заліковий пункт випереджало передостанню команду чемпіонату. Підопічні Руслана Мостового набрали всього один заліковий пункт в чотирьох матчах. “Альянс” навпаки, окрилений перемогою в минулому турі над “Вересом”. Гості не мали наміру зупинятися на досягнутому. Поєдинок обіцяв бути напруженим і безкомпромісним.

Але початок вийшов небагатим на моменти. Господарі прибрали м’яч до ніг, шукали шляхи до воріт суперника і на 27-й хвилині досягли успіху в цьому. Пройшла атака по центру, Сад відкинув м’яч назад на Сондея, який наважився на удар метрів з 27-и. Постріл вийшов класним – і це 1:0! Ще через дві хвилини Кузьмин увірвався в штрафну, але на удар сил вже не вистачило.

Господарі контролювали гру весь тайм, зумівши піти на перерву, ведучи в рахунку. Другий тайм вийшов досить похмурим, як і погода в Івано-Франківську. Гості були заряджені відігратися, але абсолютно беззубо виглядали в атаці. У підсумку, господарі здобули важливу для себе третю перемогу і ще більше віддалилися від зони вильоту.

Sport Arena

Чемпіонат України. Перша ліга. 13 тур

«Прикарпаття» (Івано-Франківськ) – «Альянс» (Липова Долина) – 1:0 (1:0)

ГолСондей (27)

Прикарпаття: Новак, Януш, Пархуць (Пастух, 88), Мелінишин, Борисевич, Кузьмин, Сад, Семотюк (Геник, 74), Сондей (Воробчак, 60), Барчук (Вацеба, 60), Цюцюра (Волошинович, 84). 

АльянсВажинський, Пікуль, Медведєв (Лучик, 80), Неплях, Пісний (Осадчий, 46), Лебеденко, Ярошенко, Піднебенной (С.Шарай, 62), В.Шарай (Сидоренко, 88), Агапов, Загинайлов (Зубков, 62).

ПопередженняБарчук (38), Семотюк (64), Сад (90+1), Новак (90+3) – Ярошенко (1), Загинайлов (53), Медведєв (67), С.Шарай (82).

15 листопада 2020 року. 14:00. Івано-Франківськ, стадіон “Рух”. +10 С.

АрбітрВ.Запрутняк (Ужгород). Асистенти арбітра: С.Наскалов (Мукачеве), О.Марчик (Київ).
4-й арбітр: В.Файда (Львів). Спостерігач арбітражу: О.Циганков (Тернопіль).

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!