НовиниПерша лігаТопЧемпіонат області

Чемпіонат області, 10-й тур: «Ураган» вдруге не забиває, команди з Коломийщини синхронно перемагають



Наближається до звершення перше коло чемпіонату області, командам залишається зіграти останній тур наступного тижня, не враховуючи пропущені матчі. Як і в більшості попередніх турах не всі поєдинки відбулися в недільний тур – матч «Нафтовик» — «Прикарпаття-Тепловик» відбудеться найближчої середи, 18 листопада.

На поточне друге місце в турнірці вийшло «Покуття». У домашньому матчі коломияни не мали проблем з франківською «Нікою-Вовчинець». Олександр Карапка і Денис Хандій на протязі хвилини, в кінці першого тайму, забили по голу у ворота суперника, а Віталій Турчанський і Олександр Савчук довели рахунок до розгромного у другі половині гри. Лише на прикінці поєдинку гості забили м’яч у відповідь, голом відзначився Стаднік – 4:1.

Дев’ять матчів знадобилось «Варатику», щоб здобути першу перемогу в чемпіонаті області. На домашньому полі підопічні Андрія Олійника приймали іншого невдаху – «Пробій», котрий також мав «0» у графі виграшів. На 21-й хвилині Роман Левандович відкрив рахунок в поєдинку. По перерві Ігор Крамар подвоїв результат в матчі з 11-метрової позначки, а в компенсований арбітром час спочатку Ігор Білик відквитав один гол, а в наступній атаці Іван Гаврилюк встановив фінальний результат 3:1 на користь «Варатика».

З ти же рахунком 3:1 перемогу здобули футболісти Турки над «Бескидом». Шоста поспіль поразка надвірнянського колективу відкидає їх на 10-те місце в турнірній таблиці, нижче лише городенківський «Пробій». Костянтин Гаврилюк вже на 2-й хвилині показав наміри «Турки» на здобуття трьох залікових очок в цьому поєдинку, а ближче до завершення першого тайму, той же Гаврилюк подвоїв перевагу своєї команди. В дебюті другого тайму Олег Тепчук остаточно зняв питання щодо переможця матчу, а «Бескид» все таки зумів забити гол у відповідь зусиллям Олега Куртяника – 1:3.

Лідер чемпіонату «Ураган» приймав брошнів-осадські «Карпати», котрі набрали хід під кінець першого кола змагань. Черніївці не змогли розпечатати ворота суперника, проте не пропустили і самі. 0:0 на табло позволяє «Прикарпаттю-Тепловику» піти на зимову перерву у статусі лідера, але за умови перемоги у трьох матчах, які мають провести франківці.

Чемпіонат області, 10-й тур, 15 листопада

Варатик — Пробій – 3:1
Покуття — Ніка-Вовчинець – 4:1
Бескид — Турка – 1:3
Ураган — Карпати БО – 0:0
Нафтовик — Прикарпаття-Тепловик – 18 листопада

Ознайомитися з турнірною таблицею чемпіонату області можна ТУТ.

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!