Друга лігаНовиниТопЧемпіонат області

Першість області, 10-й тур: Камбек в Болехові, розгром від «Колоса Городенківщини»



Сьогодні відбулись матчі 10-го туру першості області – кутська команда втратила очки, чим скористалися переслідувачі і скородили відставання від другого призового місця.

«Юність» на власному полі завдала поразки старобогородчанським «Карпатам». На прикінці першого тайму Святослав Шевченко відкрив рахунок, а на початку другої половини матчу Андрій Канюк забив другий м’яч у ворота «Карпат» – 2:0. Обидва голи забиті футболістами після удару головою.

Попри втрати залікових очок в Чернятині «Карпати» Кути залишаються на другому місці в турнірній таблиці. Програвши перший тайм «Обрію» (1:0) карпатівці переламали хід поєдинку в другому таймі забивши два голи, проте довести матч до переможного гості не змогли – 2:2.

Інші дві команди з Городенківщини отримали перемоги. «Колос Городенківщини» не мав проблем вдома з «Соколом» – 5:0, а «Вербівці» пропустивши гол у першому таймі змогли відігратися у другому таймі, а під завершення матчу здобути перемогу 1:2.

У четвертому матчі поспіль «Нептун-Покуття» не знає гіркоти поразки. Граючи на виїзді заболотівці мінімально перемогли «Придністров’я» 0:1. «Хутровик» з «Касовою» розписали єдину нічию в турі 1:1.

Першість області, 10 тур, 15 листопада

Хутровик — Касова – 1:1
Придністров’я — Нептун-Покуття – 0:1
Юність В — Карпати СБ – 2:0
Колос Городенківщини — Сокіл – 5:0
Карпати Бл — Вербівці – 1:2
Обрій — Карпати Кт – 2:2

Ознайомитися з турнірною таблицею Першості області можна ТУТ

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!