Друга лігаНовиниЧемпіонат України

Ярослав ДЕДА: “Прагну своєю грою допомогти команді підвищитися у класі”



Герой 10 туру Другої Ліги ПФЛ півзахисник ФК “Карпати” Галич Ярослав Деда поділився враженнями від перемоги над Нивою (4:2), а також розповів, який із трьох забитих м’ячів йому найбільше сподобався.

– Звісно, мені дуже приємно, що мою гру оцінили, – говорить 21-річний гравець. – Думаю, перемога у цій почесній номінації додасть мені впевненості у власних силах. Сподіваюся, що у майбутньому своєю грою принесу ще багато користі команді.

– У матчі проти Ниви ви забили тричі і віддали асист. Це найкращий ваш матч на професіональному рівні чи згадаєте більш пам’ятний?

– Були і кращі матчі, проте, ще ніколи не забивав три м’ячі і не віддавав асист в одному матчі. Такі результати доводять, що я рухаюся в правильному напрямку.

– Наскільки непросто було грати проти Ниви, яка була окрилена перемогою у минулому турі? На чому акцентував увагу тренерський штаб?

– Тренерський штаб наголошував, що гра буде непростою для нас. Необхідно було виходити на поле з максимальною концентрацією, грати з перших і до останніх хвилин. Нива — хороша команда, яка може дати бій будь-якому супернику. Добре, що після невдалого старту змогти переломити хід матчу і досягти перемоги в непростій грі.

– Пропущений м’яч на шостій хвилині став для вас холодним душем? Що довелося змінити у малюнку гри?

– Протягом п’яти хвилин після пропущеного м’яча не міг зрозуміти, що відбувається. Проте, потім взяли себе у руки, перелаштувалися і почали грати у свій футбол.

– На 19 хвилині ви зрівняли рахунок у матчі. Можете пригадати той епізод?

– Сам неодноразово передивлявся цей забитий м’яч. Мені вдалося майстерно пробити п’ятою і м’яч від стійки залетів у ворота.

– Забитий м’яч на 40-й хвилині став ключовим моментом у матчі? Напевно, виходили на другий тайм більш впевненими у власних силах?

– Дійсно, цей забитий м’яч допоміг нашій команді. Прагнув забити більше, щоб допомогти команді досягти впевненої перемоги. Виходили на другий тайм максимально зібраними, адже розуміли, що гравці Ниви побіжать відіграватися. Нам необхідно було організовано зіграти у захисті і використати свої шанси в контргрі. Задоволений, що впоралися з цим завданням.

– Який із трьох забитих м’ячів вам найбільш сподобався?

– Напевно другий. Не очікував, що зможу забити з тієї позиції, з такого кута. Проте, завжди потрібно йти до своєї мети. Якщо віриш у себе, то все вийде.

– У Карпат Галич є ігровий ресурс для того, щоб ще більше додати по ходу сезону?

– Звісно, нам ще є над чим працювати. Переконаний, що будемо додавати від матчу до матчу. Важливо, що з кожним тренуванням краще розуміємо один одного.

– Ви провели лише п’ять матчів за команду. Відчуваєте, що вже краще розумієте вимоги головного тренера?

– Проблем з цим зараз немає. Поступово награємо ігрові зв’язки, підлаштовуємося під вимоги головного тренера. Думаю, що саме завдяки цьому вдається досягати результату.

– Як вас сприйняли у колективі? З ким найбільше товаришуєте?

– Проблем з адаптацією не було, швидко влився в колектив. Половину  гравців знав ще до переходу у клуб. Спілкуюся практично з усіма гравцями, але найбільше з Володимиром Садохою. Мені з ним дуже весело. Спілкування з Володимиром приносить лише позитивні емоції.

– Які завдання ставите перед собою на цей сезон?

– Прагну своєю грою допомогти команді підвищитися у класі. Потім вже йтиметься про вихід в Прем’єр-Лігу.

ПФЛ

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!