Долинський р-нНовиниРайони

Долинський р-н: «Тяпче» і «Оболонь» громлять суперників, результати 7-го туру



За результатами 7-го туру чемпіонату району, який пройшов минулої неділі, змінилася трійка лідерів.

Безперечний фаворит змагань ФК «Тяпче» не мав проблем у матчі з «Прикарпаттям». Шість голів без відповіді зберігають 100%-й очковий багаж в активі «Тяпче». Гошівський колектив втратив відразу дві позиції скотившись на п’яту сходинку в турнірній таблиці.

Результатом в Гошеві скористалися «Леви» і ФК «Тисів». Команда з Великої Тур’ї у домашньому матчі здобула вольову перемогу (3:2) над новачком чемпіонату «Фаворитом» завдяки голам Михайла Романківа, Владислава Стефурака і Василя Керницького, та виходить на третє місце в турнірній таблиці. А «Тисів» впевнено розібрався з «ТФК» з рахунком 5:1. За господарів відзначились Віталій Дяк дублем, Василь Зазуляк, Василь Юхман і Андрій Турмис.

«Оболонь» здолала у виїзному матчі «Велдіж» і зберігає друге місце в турнірній таблиці. Господарі першими відкрили рахунок в матчі, на 25-й хвилині відзначився Ігор Дарвай. Проте рахунок не задовольняв Владислава Пеляка, який двома влучними ударами відправив команди на перерву за переваги «Оболоні». У другому таймі дублем вистрілив Володимир Гарбера, а в кінцівці гри Богдан Присяжнюк своїм голом зафіксував остаточний результат поєдинку – 1:5.

Результат матчу «Свіча» (Княжолука) – «Карпати» (Лоп`янка) розглядатиметься на комітеті КДК – головний арбітр поєдинку Василь Юрочко припинив гру на 75-й хвилині. Нагадаємо, «Карпати» (Лоп`янка) вже мають дві не явки на календарні матчі, проте продовжують виступи в районному чемпіонаті.

Чемпіонат Долинщини, 7 тур, 8 листопада

Леви — Фаворит – 3:2
Велдіж — Оболоня – 1:5
Тисів — ТФК – 5:1
Прикарпаття Г — Тяпче – 0:6
Нафтовик Я — Станківці – 3:3
Свіча — Карпати Лп – 1:2 (не завершений – 75 хв.)

Ознайомитися з турнірною таблицею чемпіонату Долинського району можна ТУТ.

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!