Городенківський р-нНовиниРайони

Городенківський р-н: «Перспектив» і «Котиківка» перемагають, результати 8-го туру



«Перспектив» продовжує без програшну серію в районному чемпіонаті. В рамках 8-го туру рашківці приймали в гості ФК «Семенівку». На старті матчу команди обмінялися влучними ударами у ствір воріт – на 6-й хвилині рахунок відкрив Дмитро Старків, а менш як за 10 хвилин Олег Тимків вирівняв ситуацію на «табло» – 1:1. Далі забивали лише господарі. З інтервалом п’ять хвилин, починаючи з 35-ї, у воротах Назара Б’єня розписалися Василь Боднарчук, Андрій Пилипюк і Олег Тракало. Крапку в матчі поставив у другій половині гри Василь Власенко відразу після виходу на заміну – 5:1.

У центральному матчі туру «Котиківка» приймала другу команду чемпіонату «Колос». З перших хвилин господарі ринули в атаку, що дало результат вже на 5-й хвилині – Микола Франків розпечатав лік голам в поєдинку. В середині тайму Микола забив другий м’яч на свою корить, а під кінець першої половини гри Роман Клочаний скоротив відставання чернятинців, проте не надовго. Ігор Сойко відновив перевагу «Котиківки» у два голи – 3:1. У другому таймі господарі довели рахунок до розгромного – Микола Франків оформив хет-трик, а Георгі Наврозашвілі засвідчує 5:1. В останні десять хвилин «Колос» уникнув розгрому. Спочатку забив Михайло Бицкало, а згодом Роман Барик. 5:3 – «Котиківка» випереджає «Колос» у турнірній таблиці.

Серед лідерів знаходяться «Ватра» і «Стрільче», котрі провели очну дуель в селі Корнів. На 11-й хвинині матчу Андрій Живачівський відкрив рахунок на користь команди зі Стрільчого, проте раділи не довго. Здавалось Роман Колодій стане героєм поєдинку, який до перерви записав у свій актив хет-трик – 3:1. Але господарі привалились у другій половині гри. На 49-й хвилині Михайло Проців скоротив відставання ФК «Стрільче» до мінімуму, за чотири хвилини Юрій Гавриш відновлює статус-кво, а Андрій Живачівський на 70-й хвилині робить шалений камбек. 3:4 – «Стрільче» випереджає «Ватру» і зрівнюється за очками з «Колосом».

Чемпіонат Городенківщини, 8 тур, 8 листопада

Котиківка — Колос Чр – 5:3
Перспектив — Семенівка – 5:1
Глушків — Скали – 1:3
Ватра — Стрільче – 3:4
Семаківці — Каменяр – 4:1

Ознайомитися з турнірною таблицею Чемпіонату Городенківського району можна ТУТ.

Першість Городенківщини, 7 тур, 8 листопада

Дністер Кп — Виноград – 0:2
Поточище — Торговиця – 0:1
Лука — Колінки – 2:0
Дністер Гр — ОлКОР – 8:0
Незвисько — Топорівці – 4:1

Ознайомитися з турнірною таблицею Першості Городенківського району можна ТУТ.

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!