НовиниРайониРогатинський р-н

Рогатинський р-н: «Липівки» наздоганяє втікачів, результати 6-го туру



Перших втрат залікових очок зазнали лідери чемпіонських перегонів – «Ураган» і «Лучинці», чим скористалася команда з Липівки.

ФК «Лучинці» несподівано втратили очки в домашньому матчі з ФК «Верхня Липиця». В середині першого тайму Олег Яцишин вивів господарів вперед, проте під завісу тайму Василь Лотоцький підвів свою команду, залишивши «Лучинці» в меншості. Гості з Верхньої Липиці не могли скористатися перевагою протягом відведеного регламентом часу, проте на третій компенсованій хвилині Ярослав Гунчак все таки зрівняв рахунок в поєдинку – 1:1.

ФК «Липівка» здобула важливу перемогу на домашньому полі над новачком чемпіонату добринівським «Ураганом» з рахунком 3:0. Дублем відзначився Богдан Сапіга. Перемога дозволила господарям наздогнати суперника за очками, а за додатковими показниками випередити «Ураган» в турнірці і скоротити відстань до мінімуму від «Лучинців».

Після невдалого старту чемпіон району поволі піднімається до верхньої частини турнірної таблиці. Граючи в Долинянах з місцевою командою ФК «Путятинці» здобули розгромну перемогу. В першому таймі Микола Товстий забезпечив комфортну перевагу гостей перед стартом другої половини – 2:0. По перерві Тарас Турок забитим голом у ворота Андрія Батицького повернув інтригу в матчі. Проте той же Микола Товстий був іншої думки. Ще два голи в ворота долинян і «покер» в матчі довели рахунок до розгромного. Своє «слово сказав» і Микола Мандрик – 1:5.

В інших матчах 6-го туру «Підвиння» перемогла «Черче» завдяки голам Андрія Котлярського і «родзинки» районних турнірів – камерунського легіонера Жана Янніка Біолонга (2:0). «Пуків» знищив аутсайдера ФК «Бабухів» 8:0. Хет-триками відзначилися Тарас Кучмій і Роман Хорощак, забивали також Руслан Костюк відразу після виходу на поле замінивши Богдана Нагірного і Василь Бойчук. А в матчі новачків, який відбувся в Рогатині, «Буревісник» завдав поразки ФК «Залужжя» з рахунком 3:0.

Чемпіонат Рогатинщини, 6 тур, 8 листопада

Липівка — Ураган Дб – 3:0
Підвиння — Черче – 2:0
Буревісник — Залужжя – 3:0
Бабухів — Пуків – 0:8
Лучинці — Верхня Липиця – 1:1
Долиняни — Путятинці – 1:5

Ознайомитися з турнірною таблицею чемпіонату Рогатинського району можна ТУТ.

Першість Рогатинщини, 6 тур, 8 листопада

Нижня Липиця — Фрага – 2:1
Чернів — Воскресинці – 0:6
Конюшки — Руда – перенесено
Підкамінь — Заланів – 3:1

Ознайомитися з турнірною таблицею першості Рогатинського району можна ТУТ.

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!