Кубок ЧМРОНовиниТопЧемпіонат області

Кубок ЧМРО, 5-й тур: «Прометей» приєднався до команд з Калущини в ¼ фіналу



5 листопада відбувся передостанній тур Кубка чемпіонів Івано-Франківської області.

Група А

ФК «Мединя» випереджає «Колос» у боротьбі за другу путівку від квартету у весняний плей-офф. У виїзному матчі з ФК «Путятинці» представник Галицького району здобув перемогу з рахунком 0:2. Перед пропущеними голами господарі не використали два 11-метрові удари, котрі заробив Назар Метенька. Але спочатку Микола Товстий, а згодом Віталій Фарина не використали свої моменти. Тут «Мединя» скористалась «правилом»: не забиваєш ти – забивають тобі. І в другій половині гри гості реалізували свої два моменти.

У домашньому матчі «Колос» поступився «Студінці», котрі забезпечили вихід з групи ще в минулому турі. У першому таймі команди не змогли забити у ворота суперника, а в другій половині гри гості були настирливіші і провели дві результативні атаки. Андрій Хемич прорвався з м’ячом у штрафну суперника і віддав пас на партнера. З вбивчої позиції Юліан Петрина не зміг прошити воротаря, той відбив м’яч, проте перший на добиванні Роман Минай, який був влучним – 0:1. Другий гол «Студінка» забила розігравши стандарт. З подачі Віталія Сеніва від кутового прапорця спритніший біля воріт братковецької команди був Юліан Петрина, який головою подвоїв результат в матчі. 0:2 – «Студінка» переможець групи «А», а «Колос» в останньому турі боротиметься за друге прохідне місце.

Путятинці — Мединя – 0:2
Колос — Студінка – 0:2

Група Б

“Збора” розгромивши на виїзді “Сваричів” з рахунком 8:0 стає переможцем групи. А за друге місце поборяться “Сваричів” і “Металіст”, котрий також впевнено переграв суперника – 5:0 бита “Оболонь”.

Сваричів — Збора – 0:8
Металіст — Оболоня – 5:0

Група В

«Прометей» – переможець групи «В». Команда з села Матеївці гостювала на Тлумаччині, де провела матч з чемпіоном району ФК «Ісаків». Гол Вадима Шевчука не поміг господарям уникнути поразки. «Прометей» забив двічі і здобув загальну перемогу з рахунком 1:2.

Пнівська «Скеля» перемогла команду з Косівщини – пістинський «Кремінь», чим закрутила інтригу у боротьбі за другу путівку до чвертьфіналу. Долю матчу вияснив один забити гол гравця «Скелі» Володимира Юрчилюка.

Скеля — Кремінь – 1:0
Ісаків — Прометей – 1:2

Група Г

Найбільш рівна остання група, де три команди претендують на дві путівки у плей-офф. «Перспектив» у домашньому поєдинку здобув вольову перемогу над лідером квартету – «Прутом» (Видинів). Після нулів у першій 45-хвилинці, по перерві, гості повели в рахунку завдяки влучному удару зі штрафного Тараса Турчинського – 0:1. Цей гол не зламав вольовий дух рашківської команди, котрі зуміли переламати хід поєдинку. Спочатку «Перспектив» зрівняв рахунок у три дотики – гравець господарів зарядив «круглого» зі своєї половини поля на лінію штрафного майданчику, де габаритний Дмитро Старків скинув головою далі на Василя Боднарчука, а той, також одним дотиком, вколотив м’яч у сітку воріт – 1:1. Другий гол у складі господарів забив Дмитро Старків потужним ударом від початку штрафного майданчику у ближній кут від воротаря – 2:1.

Результатом в Рашкові скористався «Довбушівець», котрий не зважаючи на гостьовий статус розтрощив «Зоря» на їхньому полі. Сергій Кваснюк вколотив пять голів у ворота рожнівської команди і ще двома голами задовільнився Микола Ковцун. Господарі відповіли всього одним голом. 1:7 – «Довбушівець» очолив групу «Г».

Перспектив — Прут – 2:1
Зоря — Довбушівець – 1:7

Ознайомитися з турнірною таблицею Кубка ЧМРО можна ТУТ.

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!