НовиниПерша лігаТопЧемпіонат області

Чемпіонат області, 8-й тур: «Прикарпаття-Тепловик» здобуває перемогу в Коломиї



Всього три матчі відбулись 1 листопада в рамках 8-го туру чемпіонату області. «Нафтовик» з «Ураганом» зіграють найближчої середи. Також у цей день, 4 листопада, відбудеться поєдинок між «Сокільським» і «Нікою-Вовчинець».

А сьогодні до Коломиї завітало івано-франківське «Прикарпаття-Тепловик». До гри «Покуття» займало третє місце і випереджало суперника всього на одне залікове очко в турнірці, тому гра обіцяла бути видовищною і цікавою. Франківці у середині першого тайму повели в рахунку. Голом у ворота Володимира Мегдиника відзначився Андрій Андрейчук. По перерві Ігор Цимбалістий подвоїв результат на користь гостей. «Покуття» так і не змогло реалізувати свої моменти, зазнавши першої поразки на домашній «Юності» в цьому сезоні. 0:2 – «Прикарпаття-Тепловик» виходить на друге місце, а «Покуття» за межами трійки.

Серію невдалих матчів перервали брошнів-осадські «Карпати». Гостюючи у Надвірній підопічні Василя Качура завдали поразки місцевому «Бескиду». У першому таймі Ростислав Романишин забив єдиний гол в поєдинку. А на початку другої половини гри Ранті Емманнуе залишив «Бескид» в меншості, чим поміг супернику довести гру до переможного. 0:1 – перша звитяга в поточному чемпіонаті володаря Кубка області.

У селі Воскресінці традиційно проводить свої домашні матчі коломийський «Варатик». Не став винятком поєдинок проти земляків з Коломийщини ФК «Турки». Попри всі старання команди не зуміли провести бодай одну результативну атаку. 0:0 – «Турка» залишаються в нижній частині турнірної таблиці, а «Варатик» її замикає.

Чемпіонат області, 8-й тур, 1 листопада

Варатик — Турка – 0:0
Покуття — Прикарпаття-Тепловик – 0:2
Бескид — Карпати БО – 0:1
Нафтовик — Ураган – 4 листопада
Сокільське — Ніка-Вовчинець – 4 листопада

Ознайомитися з турнірною таблицею чемпіонату області можна ТУТ.

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!