Друга лігаНовиниТопЧемпіонат області

Першість області, 8-й тур: «Юність» і кутські «Карпати» перемагають у матчах лідерів



Відразу два матчі відбулись між командами з першої четвірки Першості області у рамках 8-го туру, котрий пройшов 1 листопада.

На стадіоні села Іванкова відбувся матч лідерів чемпіонату – «Юність» приймала «Вербівці». У першому таймі господарі повели в рахунку завдяки розіграшу стандарту у середині тайму. З подачі від кутового прапорця м’яч потрапив до Святослава Шевченка, котрий стояв без опіки у штрафному майданчику суперника і пробити головою нападнику верхнянців ніхто не завадив – 1:0. Вдруге «Юність» забила на 65-й хвилині – голом відзначився Роман Москалик пробивши воротаря від лінії штрафного майданчика – 2:0. Не минуло й десять хвилин, як автори двох голів доводять рахунок до розгрому. Святослав Шевченко обікрав м’яч у гостей на їх половині поля і зігравши у стінку з Романом Москаликом вийшов віч-на-віч з кіпером гостей. Майстерність Святослава не підвела, поклавши м’яч у дальній нижній кут від воротаря – 3:0. «Вербівці» намагалися уникнути розгрому відквитавши один гол. Василь Гутак забив у порожні ворота, скориставшись помилкою Михайла Макогона на виході – 3:1. Проте в кінцівці поєдинку Андрій Слободян забив четвертий гол у ворота ФК «Вербівці». 4:1 – «Юність» Верхня беззаперечний лідер Першості області.

У Вільхівцях місцевий «Колос Городенківщини» приймав «Карпати» Кути. Перша половина гри залишилася за господарями 1:0. По перерві карпатівці переломили хід поєдинку та зуміли вирвати перемогу, реалізувавши два свої моменти. 1:2 – Кути повертаються на друге місце в турнірній таблиці.

Також вольову перемогу здобула команда з Тлумача. «Придністров’я» на власному полі приймав коршівський «Сокіл». Після нулів у першому таймі «Сокіл»розпечатали ворота господарів – 0:1. Проте команді з Тлумача, котра замикає турнірну таблицю, нікуди відступати і підопічні Володимира Рибака змогли забити двічі у ворота «Сокола». 2:1 – «Придністров’я» здобуває дебютну перемогу, але залишається на дні таблиці.

З популярним рахунком 2:1 завершився і наступний матч. «Касова» в домашньому матчі не змогла взяти заліковий очок у протистоянні зі старобогородчанськими «Карпатими». З рахунком 1:1 команди пішли на перерву, а в другі 45-хвилинці гості вирвали перемогу. 1:2 – третя перемого «Карпат» у чемпіонаті.

В інших матчах «Хутровик» розписав нічию з «Нептун-Покуття» 1:1, а болехівські «Карпати» не змогли переграти «Обрій», двічі ведучи по ходу гри у рахунку – бойова нічия 2:2.

Першість області, 8 тур, 1 листопада

Хутровик — Нептун-Покуття – 1:1
Касова — Карпати СБ – 1:2
Придністров’я — Сокіл – 2:1
Юність — Вербівці – 4:1
Колос Городенківщини — Карпати Кт – 1:2
Карпати Бл — Обрій – 2:2

Ознайомитися з турнірною таблицею Першості області можна ТУТ.

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!