Друга лігаНовиниТопЧемпіонат України

УЖГОРОД – КАРПАТИ Г – 0:3. Впевнена перемога галичан



У матчі 9-го туру чемпіонату Другої ліги «Ужгород» у рідних стінах не зумів здобути перемогу проти «Карпат» з Галича. Закарпатська команда не використала свої гольові нагоди у першому та другому таймах, натомість суперник вдало реалізував свої шанси.

Стартовий відрізок був за ужгородцями: вже на третій хвилині Денис Скотаренко розвернувся у штрафній і пробив з лівої: удар потягнув кіпер команди Остап Вульчин. «Карпати» відповіли ударом з-за меж штрафного майданчика: на 13 хвилині Богдан Козак спробував перевірити пильність воротаря, однак не влучив у рамку воріт.

На 35 хвилині «Ужгород» мав супернагоду для відкриття рахунку: після навісу зі стандарту головою пробивав Владислав Шкіндер — поперечка. Дві спроби добивання від Дениса Скотаренка прийняли на себе кіпер та оборонець, які на лінії воріт врятували команду від неминучого голу.

Опісля цього вже «Карпати» могли забивати. Після подачі з лівого краю з декількох метрів у ворота не влучив Ярослав Деда. А вже на доданих хвилинах першого тайму команда з Івано-Франківщини таки забила гол у роздягальню. Подачу зі стандарту головою замкнув Богдан Козак – 0:1.

УЖГОРОД – КАРПАТИ Г – 0:3. Впевнена перемога галичан 2

У другій половині зустрічі «Ужгород» побіг відіграватися. Зокрема, на 49 хвилині після пасу Дениса Скотаренка відзначитися міг Сергій Машталір. Він пробивав з близької відстані у ближній кут, але кіпер врятував. Вже у наступній атаці удар з-за меж штрафної завдавав Павло Тищук, однак воротар зіграв знову надійно.

А на 54 хвилині «Карпати» подвоїли перевагу. Удар з рикошетом з-за меж штрафної — Михайло Готра спочатку зловив м’яч, але відразу його випустив з рук. Цим скористалися гравці атакувальної ланки, які довели атаку до завершення ударом Богдана Козака низом у лівий від воротаря кут — 0:2.

Уже через чотири хвилини Олег Антошик потужно пробивав з-за меж штрафної — Михайло Готра врятував. Ще один сейв кіпер господарів здійснив на 68 хвилині після удару футболіста галичан з близької відстані. На 70 хвилині зі штафного під поперечку цілив Віктор Ряшко, але не влучив у ворота. «Карпати» на 76 хвилині зуміли оформити третій гол. З дальньої відстані ефектним ударом у дальній кут відзначився Олег Антошик — 0:3.




Наприкінці матчу гості мали ще одну гольову можливість: Ярослав Деда вискочив на рандеву з воротарем, але переграти Михайла Готру не зміг. «Ужгород» вже на 90-й хвилині міг забити гол престижу: гостро пробивав Іван Повхан, однак Остап Вульчин здійснив сейв.

Перемога позволила галичанам обійти «Ужгород» в турнірній таблиці та піднятися на друге місце, котре позволяє підвищитесь у класі до Першої ліги ПФЛ.

Чемпіонат України, Друга ліга ПФЛ, 9 тур

ФК «Ужгород» – «Капати» (Галич) – 0:3 (0:1)

Голи: Козак (45+3′), Козак (54′), Антошик (76′)

30 жовтня 2020, м. Ужгород, стадіон «Авангард» – 14:00

«Ужгород»: Михайло Готра, Василь Беца, Владислав Шкіндер, Максим Минайленко (Мар’ян Січка 85 хв.), Роман Цень, Володимир Дуран (Стефан Федак 84 хв.), Віктор Ряшко, Ігор Вагін, Павло Тищук, Денис Скотаренко (Іван Повхан 79 хв.), Сергій Машталір (Іван Капустей 70 хв.) Тренер: Володимир Васютик

«Капати»: Остап Вульчин, Олег Матушевський (Олег Антошик 32 хв.), Руслан Марушка, Олексій Сич, Ростислав Лях, Назар Вербний, Богдан Козак, Роман Лебедь (Володимир Садоха 89 хв.), Вадим Мердєєв (Артур Орнат 90+1), Ярослав Деда, Ігор Поручинський (Євген Сєдов 81 хв.) Тренер: Роман Гнатів

Арбітр: Леськів Я. А. (Львівська обл.)
Асистенти арбітра: Кравченко Ю.С. (Львів) / Цмоканич Н. М. (Львів)
Резервний арбітр: Запрутняк В. В. (Ужгород)
Спостерігач арбітражу: Троцюк О.П. (Луцьк)

Попередження: Віктор Ряшко, Олег Антошик

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!