НовиниПерша лігаТопЧемпіонат області

Чемпіонат області, 7-й тур: «Ураган» і «Прикарпаття-Тепловик» впевнено перемагають



Щільний календар не дає командам на перепочинок. Минулої неділі команди відіграли матчі 6-го туру, а сьогодні, 28 жовтня, зіграно наступний 7-й тур чемпіонату області.

«Ураган» після «нулів» у Коломиї продовжує штампувати перемоги. У домашньому матчі жертвою черніївців став надвірнянський «Бескид». До середини першого тайму Мельничук і Лящовський засвітили на табло 2:0. А в другій половині гри оборона гостей посипалась, не витримавши потужного наступу «Урагану». Дублі Легкого і Зварича довели рахунок до розгромного, а крапку в матчі поставив Кушецький у компенсований арбітром час – 7:0. Перед забитим голом Ігор Кушецький не реалізував пенальті.

«Прикарпаття-Тепловик» у виїзному матчі розбив коломийський «Варатик». Андрейчук на початку поєдинку поклав почин розгрому господарів, а в другому таймі відзначились двічі Цимбалістий і Соколенко реалізував свій момент між голами партнера. 0:4 – івано-франківці реабілітуються за недільну поразку в Тюдові.

«Покуття» гостювало на Калущині в селі Голинь, де останнім часом проводять свої домашні матчі брошнів-осадські «Карпати». Швидкий гол Ковальчук на 9-й хвилині поєдинку вивів коломиян вперед. В середині другого тайму Керчу подвоїв результат гостей. «Карпати» зуміли відквитати один пропущений гол зусиллям Романишина, проте на більше господарі не спромоглися. 1:2 – «Покуття» в трійці лідерів, а карпатівці продовжують падіння.

В третьому матчі поспіль перемагає «Сокільське». Граючи на виїзді з «Туркою» тюдівці забили гол в дебюті матчу, на 4-й хвилині відзначився Рій. В другій половині гри Коржук збільшив перевагу «Сокільського» до двох голів. 0:2 – тюдівська команда вривається в п’ятірку кращих.

Другу перемогу в чемпіонаті отримала «Ніка-Вовчинець». Граючи вдома франківці переграли «Пробій». Боднарук і Нагірний забивали за «Ніку-Вовчинець» і Филипчук за городенківців.

Чемпіонат області, 7-й тур, 28 жовтня

Ураган — Бескид – 7:0
Карпати БО — Покуття – 1:2
Варатик — Прикарпаття-Тепловик – 0:4
Турка — Сокільське – 0:2
Ніка-Вовчинець — Пробій – 2:1

Ознайомитися з турнірною таблицею чемпіонату області можна ТУТ.

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!