Івано-Франківський р-нНовиниРайони

Івано-Франківська ОТГ: «Крихівці» і «Хриплин» закріплюються на вершині своїх груп, результати 6-го туру



В неділю відбулись матчі чергового туру чемпіонату Івано-Франківської ОТГ з футболу.

У групі А «Прикарпаття-Тепловик-2» врятувався на останніх хвилинах в матчі з «Дружбою» завдяки голу Михальчука – 2:2. А «Крихівці» завдали поразки команді «СІЧ» з рахунком 3:0.

Після першого тайму матчу «Олімпік» — «КіК» господарі добилися обнадійливого результату 1:1, проте у другій частині гри голи Басюка, Ярмошевича і Атаманюка завдали чергової поразки «Олімпіку», котрі укорінилися на дні турнірної таблиці.

Дві кращі команди минулого чемпіонату розписали результативну нічию. «Металіст» завдяки швидкому голу Павліва відкрив рахунок в поєдинку з «Легіоном», проте Король на 32-й хвилині відновив паритет. У другому таймі відзначилися гравці котрі вийшли на заміни. Спочатку Грицкевич вивів уже «Легіон» в лідери матчу, а Редушко відіграв відставання своєї команди за хвилину до завершення поєдинку – 2:2.

У групі Б «Хриплин» продовжує зберігати лідерство завдяки перемозі над «УКД Благо». Хоча гол від Качанівського у середині першого тайму полоскотав нерви господарям матчу, проте забиті м’ячі від Захара, Калакуки і дубль Данилюка виправили ситуацію на користь «Хриплина» – 4:2.

«Арсенал» переграв «Фортуну». Після першого тайму команди двічі розписалися у воротах один одного, а на початку другого тайму Глек влучним ударом приніс перемогу команді з Тисменичан.

«Олімпія» спокійно здобула перемогу над «Опришівцями» завдяки майстерності Богдана Іванюка, котрий забив по голу в кожному з таймів. А «Колос» хоча пропустив уже на 2-й хвилині від гравця чукалівського «Сокола» Скавронського, проте зумів нав’язати супернику свою гру, як наслідок три голи від Мордаса та впевнена перемога «Колоса» 3:1.

Чемпіонат Івано-Франківської ОТГ, 6 тур, 18 жовтня

Прикарпаття-Тепловик-2 — Дружба – 2:2
Олімпік — КіК – 1:4
Легіон-1 — Металіст – 2:2
СІЧ — Крихівці – 0:3
Хриплин — УКД Благо – 4:2
Фортуна — Арсенал – 2:3
Олімпія — Опришівці – 2:0
Колос — Сокіл Ч – 3:1

Ознайомитися з турнірною таблицею чемпіонату Івано-Франківської ОТГ можна ТУТ.

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!