Друга лігаНовиниТопЧемпіонат області

Першість області, 5-й тур: «Юність» йде у відрив



Сьогодні команди Другої лігу чемпіонату області розіграли залікові очки в рамках 5-го тур.

Чергового розгрому зазнало тлумацьке «Придністров’я». Уже в першому таймі гості отримали чотири м’ячі у власні ворота від «Обрію», а в другій половині гри чернятинці розвинули свою перевагу до розгрому 8:0.

У Вільхівцях місцевий «Колос Городенківщини» перестріляв тисменицький «Хутровик». Після першої половини гри команди пішли на перерву за рахунку 2:2, а в другій частині поєдинку господарі ще двічі забили, на що «Хутровик» відповів одним влучним ударом – 4:3. Також мінімально «Сокіл» переграв старобогородчанські «Карпати». Долю поєдинку вияснив один забити гол в першому таймі.

«Юності» знову перемагає. Болехівські «Карпати» граючи на власному полі, зуміли вистояти проти верхнянського колективу всього лише перший тайм. По перерві «Юність» дотиснула господарів забивши двічі – 0:2. З аналогічним рахунком перемогу здобули «Вербівці». По голу в кожному з таймів у ворота «Нептуна-Покуття» принесли три залікові очка в скарбничку команди Валентина Москвіна.

Єдину нічию в турі розписали кутські «Карпати» і «Касова» граючи на «Авангарді». У першому таймі господарі повели в рахунку, а по перерві бовшівська команда встановила статус-кво – 1:1.

У підсумку «Юність» набирає 15 очок і відривається від переслідувачів «Карпат» (Кути) і ФК «Вірбівці» на 5 залікових балів.

Першість області, 5 тур, 18 жовтня

Колос Городенківщини — Хутровик – 4:3
Карпати Бл — Юність – 0:2
Обрій — Придністров’я – 8:0
Карпати Кт — Касова – 1:1
Вербівці — Нептун-Покуття – 2:0
Сокіл — Карпати СБ – 1:0

Ознайомитися з турнірною таблицею Першості області можна ТУТ.

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!