НовиниТопЧУ Аматори

ДОВБУШ – ВАРАТИК – 5:2. Провальний перший тайм від коломиян



10 жовтня 2020 року відбувся 5-й матч «Варатика» в Чемпіонаті України з футболу серед аматорських команд. Суперник – УСК «Довбуш» з Чернівців. До цього поєдинку обидві команди мали по 1 заліковому балу в своєму активі і замикали турнірну таблицю.

Матч розпочався з атак господарів і вже на 3-й хвилині перший гол «Довбуша» в цьому матчі з передачі Антона Батрака забив досвідчений Сергій Ільїн.

ДОВБУШ - ВАРАТИК - 5:2. Провальний перший тайм від коломиян 2

На 17-й хвилині у ворота «Довбуша» призначили пенальті. Ілля Стрільчук порушив правила проти гравця «Варатика» і найкращий бомбардир цього розіграшу в складі гостей Ігор Крамар встановив статус кво – 1:1.

Та гості раділи не довго, вже за три хвилини чудовий гол зі штрафного забив Антон Батрак. Далі був бенефіс дуету Жумига-Шишигін. До кінця тайму вони на двох забили 3 м’ячі. Спочатку гольову атаку від своєї штрафної розпочав Андрій Шишигін – відпасував своєму тезці Гордею на фланг, той в один дотик перевів в центр на Батрака. Антон перши дотиком прийняв, а другим віддав на хід Олександру Жумизі, який протягнув м’яч в карний майданчик гостей і прострілив вздовж воріт. Андрій Шишигін забивав вже в пусті ворота. 3:1.

ДОВБУШ - ВАРАТИК - 5:2. Провальний перший тайм від коломиян 3

Схожим виявився і четвертий гол, щоправда тут Жумига віддав гольову вже з лівого флангу, яку знову завершив Шишигін.

Під завісу першого тайму Андрій віддячив Саші, асистувавши у відповідь. Тож 5:1 після першого тайму.

В другій половині зустрічі гра вирівнялась, заміни в гостей додали більше динаміки в грі «Варатика» і на 51-й хвилині вдався чудовий удар в гравця з Коломиї Романа Гаврилюка, який скоротив різницю в рахунку до 3 м’ячів. Протягом другого тайму ще було декілька непоганих моментів як в однієї, так і в іншої команди, однак рахунок більше не змінився.

ДОВБУШ - ВАРАТИК - 5:2. Провальний перший тайм від коломиян 4

5:2 на користь УСК «Довбуш» – перша перемога команди з Чернівців, а «Варатик» так і не знає смак перемоги в аматорському чемпіонаті України.

ДОВБУШ - ВАРАТИК - 5:2. Провальний перший тайм від коломиян 5

Чемпіонат України серед аматорів, 5 тур

Довбуш (Чернівці) – Варатик (Коломия) – 5:2 (5:1)

10 жовтня, стадіон «Олімпія» (Чернівці) – 16.30

Голи: Ільїн (3), Батрак (21), Шишигін (23, 34), Жумига (44) – Крамар (+18), Гаврилюк Р. (51)

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!