Друга лігаНовиниТопЧемпіонат України

КАРПАТИ Г – ОБОЛОНЬ-2 – 1:0. Підопічні Гнатіва знову перемагають



З гарним настроєм підходили до матчу галицькі Карпати. По-перше, виграли два матчі поспіль після трьох турів без перемог. По-друге, згідно із законом переходу енергії, вона нікуди не дівається, не зникає – відразу пішли гравці зі львівських Карпат, значить, посилився склад галицьких Карпат. Наприклад, у цьому поєдинку за клуб-дебютант Другої ліги дебютував з перших хвилин Лях, а Сич починав зустріч у запасі. Оболонь-2, у свою чергу, грала вперше після більш ніж двотижневої вимушеної паузи (ФК Калуш знявся, а ФК Чернігів не міг грати через ковідний спалах). У гостей, до слова, дебютував півзахисник Галоян.

За перші матчі нового сезону галицький клуб встиг і посилитися, і обвикнутися на новому рівні. Тому проти гостей, які приїхали в дещо урізаному складі і суто з молоддю (виняток – «дядько» Коваленко, могутній захисник-ветеран), Карпати діяли по-спортивному нахабно і впевнено. Особливо слід відзначити технічного креативного півзахисника Лебедя. Він відразу кілька разів пробивав із середньої та дальньої дистанції, і ці удари часом дуже серйозно турбували воротаря оболонців Тюріна. Також запам’ятався підступний штрафний від Ляха, який, щоправда, трохи не влучив у дальній кут.

Але при всьому при цьому оболонська команда, яка більше грала без м’яча, навіть могла відкривати рахунок, коли Касімов дуже моторно продерся на ударну позицію, але не вичавив максимум з непоганого епізоду. Перший тайм йшов до нульовки, коли Сичевський «підсів» Б.Козака і рефері призначив пенальті правіше від воріт метрах в 20-ти. В черговий раз здалеку непогано пробив Лебідь, воротар не зафіксував м’яч в руках і Вадим Мердєєв встиг на добивання – 1:0.

У другому таймі, граючи за рахунком, галичани створили ще кілька моментів. Дєда намагався перекинути воротаря відразу після перерви, пізніше не зміг нормально пробити після флангової передачі, а в кінцівці не переграв воротаря після розрізної передачі Танчина – навіть так, просто не влучив по воротах з кута воротарського майданчика. Активничали також Лебідь, Лях, Танчин. Антошик, що вийшов на заміну, хитро закидав м’яч головою – і теж підвела цей задум точність.

Навіть подумалося: таке вперте невміння реалізувати свої моменти може відгукнутися. Однак оболонській команді взагалі не було з чого вичавлювати гол – відзначимо хіба що несильний удар Дишканта з-за меж штрафного (але Вульчин не позіхав і контролював, як котився м’яч), а також парочку штрафних. Цього було замало для того, щоб відігратися, так що Карпати (Галич) набирають 11 очок і в очікуванні інших матчів 6-го туру виходять на чисте друге місце.

sportarena

Чемпіонат України, Друга ліга ПФЛ, 6 тур

“Карпати” (Галич) – “Оболонь-2” (Буча) – 1:0

9 жовтня, м. Бурштин, стадіон “Енергетик” – 15:30

Гол: Мердєєв, 45+1

Карпати (стартовий склад): Вульчин, Поручинський, Матушевський, Кримінський, Заваляк, Вербний, Б.Козак, Лебідь, Мердєєв, Дєда, Лях. Запасні: Бендер, Марушка, Сич, Томін, Антошик, Танчин, Верещак. Головний тренер: Роман Гнатів.

Оболонь-2 (стартовий склад): Тюрін, Василенко, Потопальський, Коваленко, Покойовий, Дишкант, Сичевський, Касимов, Галоян, Чідомере, Рафальський. Запасні: Коломієць, Фастів. Старший тренер: Олександр Антоненко.

Арбітр: Василь Файда (Львів)
Асистенти арбітра: Кравченко Ю.С. (Львів), Переверзєв А.І. (Кропивницький).
Четвертий арбітр: Салаш І.І. (Калуш), спостерігач арбітражу – Пиндиківський В.Р.(Бучач)

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!