НовиниПерша лігаТопЧемпіонат області

Чемпіонат області, 2-й тур: «Покуття» і «Ураган» виходять в лідери



4 жовтня на теренах області команди чемпіонату провели матчі в рамках 2-го туру.

Відразу у двох матчах туру зафіксована нічия з рахунком 1:1. У Городенці місцевий «Пробій» ведучи в рахунку після першого тайму завдяки голу кращого бомбардира команди в минулому сезоні Володимира Гультая, не зумів втримати переможний результат. На початку другої половини гри досвідчений нападник долинського колективу Сергій Халацький зрівняв рахунок. В іншому матчі «Турка» врятувалася від поразки на останні хвилині проти брошнів-осадських «Карпат». На 64-й хвилині Андрій Громоляк відкрив рахунок, а на 90-й Василь Червінський стає героєм своєї команди, після чого міг стати антигероєм заробивши ще й вилучення і залишив свою команду в меншості. Проте часу у гостей скористатися більшістю практично не було.

«Бескид» з Надвірної вирвав перемогу в ФК «Сокільське». Після вдало проведеного трьох-хвилинного проміжку у середині першого тайму підопічні Петра Кушлика забили двічі. Іван Шовгенюк і Олег Куртяник забезпечують комфортний результат для «Бескиду», але цього було не достатньо. Господарі додали в грі і до кінця першого тайму Петро Шахрай відквитав один гол, а відразу в другій 45-ти хвилинці Сергій Гарасим’юк зрівняв рахунок. На 69-й хвилині Іван Шовгенюк забив другий м’яч у ворота тюдівців і приносить перемогу «Бескиду».

Вдало розпочали сезон чемпіони області «Покуття» і дебютанти чемпіонату «Ураган». Перші з рахунком 0:2 перемогли у коломийському дербі «Воратик». Голи на рахунку Дениса Хандія з пенальті і Олександра Савчука на 93-й хвилині. А черніївці здобули вольову перемогу над «Нікою-Вовчинець». На влучний удар від Дениса Калина «Ураган» відповів голами від Ореста Мельника та Ігора Кушецького.

Чемпіонат області, 2-й тур

Турка — Карпати – 1:1
Ніка-Вовчинець — Ураган – 1:2
Пробій — Нафтовик – 1:1
Сокільське — Бескид – 2:3
Варатик — Покуття – 0:2

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!