Кубок УкраїниНовиниЧемпіонат України

ПРИКАРПАТТЯ – КОЛОС – 0:1. Післямова



Після кубкового двобою на стадії 1/16 фіналу, що завершився мінімальною перемогою представника УПЛ , своїми враженнями від матчу поділилися головні тренери обох команд – наставник івано-франківців Руслан Мостовий і коуч ковалівців Руслан Мостовий, а також гравці Роман Барчук (“Прикарпаття”) та Андрій Богданов (“Колос”).

Руслан МОСТОВИЙ, головний тренер “Прикарпаття”:
– Враження негативні, ми програли. По-чоловічому поговорили в роздягальні, думаю, гравці багато чого після цієї розмови зрозуміли і зроблять правильні висновки. Ми повинні як оборонятися, так і атакувати. В принципі, по самовіддачі нема жодних претензій. Ми з кожним матчем додаємо. Але ми вже вимагаємо показувати футбол. Не скажу, що ми злякалися, ми готувалися.

Роман БАРЧУК, гравець “Прикарпаття”:
– В першу чергу, хочу подякувати нашим вболівальникам, дійсно, відчувалася підтримка, за якою ми заскучили. Дуже переживали перед грою, ми старалися, хотіли якнайкраще зіграти. Вважаю, “Колос” нічим не здивував, рівна гра, вважаю, нам не пощастило. У нас було більше моментів. На жаль, їм більше пощастило. Забий ми один гол, вони б звідси не виїхали, це точно.

Руслан КОСТИШИН, головний тренер “Колосу”:
– Гра важка, але ви розумієте – міняються тренери, минають роки, а коли до “Прикарпаття” приїжджає команда вища за рангом, вони завжди дають такий бій, і тут завжди важко виграти. Якщо по грі, то ми почали переважати господарів, коли у них закінчилися сили. У першому таймі вони гарно чинили опір, тож це похвала футболістам “Прикарпаття”. А ми будь-якій перемозі радіємо – було важко, але це ж Кубок. І я хочу похвалити своїх хлопців за відношення. Не дивлячись на важкий графік, вони сьогодні демонстрували хороший рух, я задоволений. “Прикарпаття” – молодці, а мої футболісти найкращі. 

Андрій БОГДАНОВ, гравець “Колосу”:
– Футболісти люблять більше грати, аніж тренуватися. У нас два рівноцінні склади, конкуренція велика. Але нам “в кайф” грати через 3-4 дні у різних турнірах. “Прикарпаття” – бойова команда, кубкові поєдинки завжди важко даються, у моїй кар’єрі таких було багато. Тут головне налаштуватися на гру і проявити характер. Адже поле було важким для усіх. Радіємо перемозі і хорошим настроєм повертаємося додому.

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!