Друга лігаНовиниТопЧемпіонат України

КАРПАТИ Г – КАРПАТИ Л – 3:1. Галич здобув дебютну перемогу в чемпіонаті



Вже з перших хвилин обидві команди задали високий темп і гра відбувалася практично без центру поля. Супермомент на старті зустрічі виник у Юрія Верещака – з його ударом впорався Валентин Горох. Кіпер гостей був на висоті і після пострілу Владислава Танчина. Гороху вдалося перевести м’яч на кутовий, що, зрештою, став фатальним для львів’ян – Андрій Бей одним дотиком переправив м’яч у сітку.

Підопічні Любомира Вовчука практично одразу ж відігралися. Блискавична комбінація за участю Ярослава Карабіна, Романа Лісовика та Жозефа Енете увінчалася взяттям воріт. Карабін змістився у центр і віддав пас праворуч на Лісовика, який класним прострілом вивів на удар Енете. Захисники не зуміли завадити нігерійцю – 1:1!

До завершення першої половини гри «зелено-білі» створили ще кілька нагод – активністю знову відзначалися Карабін та Лісовик. Натомість у складі команди з Галича вже в компенсований час міг забивати Бей, але після подачі від кутового нападник не розрахував траєкторію польоту м’яча і не зумів його як слід приборкати.

В другому таймі темп та інтенсивність гри дещо знизилися, проте небезпечних моментів вистачало. І все ж долю поєдинку вирішив епізод наприкінці зустрічі. На 77-й хвилині Володимир Садоха виконав штрафний удар з правого флангу, а Богдан Козак опинився без опіки захисників – 2:1. Через кілька хвилин гості залишилися удесятьох – за короткий проміжок часу дві жовтих картки отримав Підгурський, який по ходу другого тайму вийшов із лави запасних.

Незважаючи на чисельну меншість, «зелено-білі» могли врятувати гру, але своїми нагодами не скористалися. На 84-й хвилині прекрасний шанс зрівняти рахунок мав Сергій Стень, однак з вигідної позиції у ворота не влучив. Зате відмінну реалізацію продемонстрували футболісти галицьких «Карпат». Атака лівим флангом завершилася передачею Бея на Вадима Мердєєва, який влучним ударом встановив остаточний рахунок. 3:1 – галичани здобувають першу перемогу в рамках чемпіонату Другої ліги ПФЛ.

Чемпіонат України, Друга ліга, 4 тур

Карпати (Галич) – Карпати (Львів) – 3:1


Бурштин, стадіон “Енергетик”, 200 глядачів
27 вересня, 16:00

Галич (старт): Вульчин, Поручинський, Матушевський, Марушка, Заваляк, Козак, Вербний, Лебедь, Танчин, Верещак, Бей

Львів (старт): Горох, Береза, Слічний, Калинчук, Мудрик, Панчишин, Гудзінський, Карабін, Руніч, Лісовик, Енете Косісочукву Жозеф

Голи: Бей 28, Козак 78, Мердєєв 90+6  – Енете Косісочукву Жозеф 32.

Попередження: Верещак 21, Заваляк 43, Козак 57 – Мудрик 34, Руніч 65, Підгурський 77

Вилучення: Підгурський 80 (друге попередження)

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!