НовиниТопЧУ Аматори

ОДЕК – ВАРАТИК – 9:1. Колектив з Коломиї битий в Оржеві



Сьогодні, 19 вересня, відбувся 3-й тур чемпіонату України серед аматорських команд. В Рівненській області на місцевому стадіоні Оржіва коломийський «Варатик» провід поєдинок з тутешнім ФК «ОДЕК».

Для гостей з Коломиї матч розпочався обнадійливо. В середині першого тайму Ігор Крамар скористався помилкою в обороні господарів та відкрив рахунок в матчі. Проте гравці «ОДЕКу», при повній перевазі над суперником, тричі розписалися у воротах «Варатика» до перерви. Майже відразу після пропущеного голу Віталій Богданов дальнім ударом, що правда не обійшлося без рикошету, зрівняв рахунок, а Микола Гайдучик дублем забезпечив комфортний результат своїй команді перед другим таймом.

Як виявилось то була лише розминка. По перерві оржівці тільки розвинули свою перевагу. Іван Мучак, Віталій Богданов, Микола Коляда, Роман Савицький довели рахунок до не пристойно-розгромного. А на 83 хвилині Микола Гайдучик ударом з пенальті поставив крапку в матчі.

Чемпіонат України серед аматорів, 3 тур

19 вересня 2020, стадіон «ОДЕК-Україна» смт. Оржів – 16:00

«ОДЕК» (Оржів) – «Варатик» (Коломия) – 9:1 (3:1)

Голи: Віталій Богданов 21′, 61′, Микола Гайдучик 32′, 83′, Іван Мучак 52′, Микола Коляда 57′, 65′, Роман Савицький 76′ – Ігор Крамар 18′.

Арбітр: Гординський А.С. (Київ)
Асистенти арбітра: Голік А.О. (Київ), Гординський Ю.С. (Київ),
Четвертий арбітр: Мамчур Н.П. (Рівне),
Спостерігач арбітражу: Троцюк О.П. (Луцьк).

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!