Кубок УкраїниНовиниЧемпіонат України

ВОЛИНЬ – ПРИКАРПАТТЯ – 0-1. Післямова



По завершенні кубкового поєдинку у Луцьку, в якому івано-франківське “Прикарпаття” з мінімальним рахунком 1:0 здолало місцеву “Волинь”, своїми враженнями від матчу поділилися головні тренери обох команд – наставник Команди рідного краю Руслан Мостовий і керманич господарів Василь Сачко.

Руслан МОСТОВИЙ, головний тренер “Прикарпаття”:
– Насамперед, хочу привітати усіх вболівальників Франківщини з цією перемогою! У складі “Волині” вистачає футболістів високого зросту, і тому я передусім налаштовував підопічних бути готовими до жорсткої боротьби на другому поверсі. Також я просив хлопців діяти компактно й не дозволяти господарям робити націлені передачі. Цю установку на гру команда виконала, і я задоволений самовіддачею. Хлопці витримали темп, який задала “Волинь”, тому перемогли. Було багато напівгольових моментів. Можливо, вболівальникам сподобалася така гра. Наприкінці гри “Волині” потрібно було відігруватися, тому пішли довгі передачі в боротьбу, але ми це витримали. 

Я був тут гравцем, тренером і полюбив цей край. Але зараз складають обставини так, що я тренер “Прикарпаття”, тому в нас стоять свої цілі.

Василь САЧКО, головний тренер “Волині”
– На жаль, опинилися в такій ситуації, що отримали ще один виклик. Ряд футболістів через COVID-19 не змогли прийняти участь у матчі, дехто не відновився після травм. Однак потрібно було грати, тому надали шанс інших хлопцям проявити себе. Щодо гри, то першим таймом ми не можемо похвалитися, центральна вісь як в атаці, так і в захисті випала. У першому таймі ми програвали боротьбу в середині поля та підбори. Гра вийшла рівна, суперник добре нас вивчив. У другому таймі хлопці старалися, нагнітали. Нам потрібно працювати над реалізацією моментів та агресивніше грати в атаці. Я не бачу великих проблем, що ми програли в Кубку. Ми вичерпали ліміт поразок, наші вболівальники заслуговують та чекають від нас перемоги. Рано чи пізно вона прийде.

Ми не хотіли взагалі попускати. Але це пенальті…Помилився суддя чи не помилився, була рука чи не була. Мене дивує, в чому ми образили “феміду”? Наприкінці другого тайму був момент, коли ми пробивали, і м’яч влучив у руку супернику, а м’яч летів саме у ворота. Арбітр стояв поряд, можливо, там руки не такі, не можу зрозуміти. Не хочу перекидати свою вину на суддівський корпус, але я не хотів, щоб нашу команду ображали.

Через COVID-19 ми попускаємо тур, в нас буде час, щоб відновити хлопців та готуватися до чемпіонату. На жаль, з Кубка ми вилетіли, але гра дала багато інформації, над чим потрібно працювати. У нас зараз немає ким грати, є кілька травмованих. Лікар займається, буде ще додаткове тестування. Дай Боже, щоб більше ніхто не випав. Також пройде тестування “Волинь-2”, і там може бути ряд хворих футболістів, тому найближчим часом ми грати не будемо. Нині ще будуємо команду, комплектуємо її, сьогодні перевірили резерви: деякі хлопці приємно здивували, деякі – ще сируваті, але в них помітний прогрес, в них є бажання. Але для перемог одного бажання мало, потрібна якість, потрібно знижувати до мінімуму брак, тоді у нас все вийде. Ми бачимо, над чим працювати, але, напевно, ми заслуговуємо на критику.

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!