НовиниТопЧУ Аматори

ДЕМНЯ-ФЕНІКС – КАРПАТИ БО – 1:1. Важка нічия на Львівщині



Брошнів-Осадські «Карпати» в статусі володаря Кубка Івано-Франківської області розпочав виступи в Кубку України серед аматорських команд. На попередньому етапі колектив з Прикарпаття зустрівся з об’єднаним спортивно-культурним клубом Демні і Підмонастиря «Демня-Фенікс».

«Карпати» дещо змінилися в порівнянні з останніми матчами сезону 2019/20 років. Насамперед відбулась зміна на тренерському містку – Петра Пліщука змінив Василь Качур. Також до команди приєднались футболісти Володимир Боришкевич, Тарас Воробець, Олександр Солдатенко, Олександр Фелик.

Перший тайм пройшов за повної переваги команди «Демня-Фенікс», котрі з перших хвилин почали загострювати ситуацію біля воріт «карпатівців». Активні у складі господарів Барабаш і Притуляк не давали перепочинку Семеніву. Що найменше – двічі індивідуальні дії Барабаша на лівому фланзі завершувались ударами з гострого кута. Страж воріт брошнів-осадської команди рятував ситуацію. Також можна відзначити удар з кута штрафного майданчика того ж невгамовного Барабаша, Семенів відбив м’яч подалі від воріт. І Притуляк не зумів використати свій момент з вбивчої позиції, який опинився на вістрі атаки і впритул розстрілював ворота, але влучає в голкіпера.

І все ж таки на 38-й хвилині Барабаш домігся свого. Після навісу від Ігора Литвана з правого флангу на дальню стійку півзахисник «Демні-Фенікса» виграв верхову боротьбу у оборонців гостей і влучно пробив у ворота – 1:0.

Лише після пропущеного голу «Карпати» створили перший небезпечний момент біля воріт Назара Литвина. Після подачі із стандарту Громоляк пробив по воротах господарів, відмінні дії воротаря завадили Андрію зрівняти рахунок. А за хвилину до завершення першого тайму Воробець «налаштовував приціл», виконавши стандарт на підступах до штрафного майданчика команди Демні/Підмонастиря, м’яч пролетів над воротами.

У перерві між таймами Василь Качур мав довгу і насичену розмову зі своїми підопічними, що й вплинуло на другу половину гри. У дебюті другого тайму Гуменюк протягом двох хвилин двічі пробивав по воротах Литвина за меж штрафного майданчика. Після першого удару голкіпер впевнено зафіксував м’яч у рукавичках, повторний вистріл Гуменюка заставив попотіти Литвина.

Підопічні Степана Михальчука дали відповідь. Фещук прицільно пробив під перекладину. Семенів черговий раз рятує ворота від пропущеного голу, перевівши «круглого» над перекладиною.

В середині тайму гості отримали право на пробиття штрафного удару. На 68-й хвилині Воробець виконав стандарт прямим ударом по воротах, прошивши оборонну стінку і воротаря – 1:1. А ще за 10 хвилин Бариляк за фол останньої надії на Христонько отримав перед собою «червоне світло», залишивши господарів догравати матч в меншості.

«Демня-Фенікс» могли виривати перемогу в компенсований до матчу час. Фещук проби у площину воріт Семеніва з позначки на підступах до штрафної. Кіпер «Карпат» у стрибку перевів м’яч повз ворота.

Отож, мирова на Львівщині залишає хороші шанси команді Василя Качура на загальний успіх у протистоянні з СКК «Демня-Фенікс». Матч-відповіді відбудеться за тиждень, 23 вересня, в Брошнів-Осаді.

СКК «Демня-Фенікс» (Демня/Підмонастир) – «Карпати» (Брошнів-Осада) 1:1

Голи: Барабаш (38) – Воробець (68).

«Демня-Фенікс»: Литвин Назар, Литвин Ігор, Михальчук Ростислав, Бариляк Руслан, Радюк Тарас, Барабаш Віктор (Майовецький Руслан-Роман, 60), Дорошенко Валерій, Демків Тарас (Шандра Олег, 54), Багдай Роман (Голубка Юрій, 69), Патуляк Віталій (Репета Юрій, 60), Фещук Максим
Головний тренер: Степан Михальчук.

«Карпати»: Семенів Юрій, Гладенький Віталій, Соколовський Назар, Громоляк Андрій, Семчук Ярослав, Боришкевич Володимир (Покачайло Ромуальд, 19), Солдатенко Олександр (Гладенький Юрій, 69), Воробець Тарас, Луцький Андрій (Фелик Олександр, 52), Гуменюк Назар (Пілянський Богдан, 61), Романишин Ростислав (Христонько Володимир, 56)
Головний тренер: Василь Качур.

Попередження: Литвин Ігор (67).

Вилучення: Бариляк (76).

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!