Калуський р-нНовиниРайони

ЗБОРА – ЮНІСТЬ – 0:1. Суперкубок у Верхні



Третій тиждень поспіль у фінальних матчах зустрілися «Збора» і «Юність». До цього два фінали виграли верхнянці – Кубок ЧМРО і Кубок Калуського району.

Отож «Збора» прагнула перервати серію невдач у дербі, і з стартовим свистком взяла гру під свій контроль. Протягом цілого матчу чемпіон району володів ініціативою, яку міг матеріалізувати у забитий гол ще в першій половині гри.

В середині першого тайму за поштовх у спину в карному майданчику на газоні опинився Роман Генега. Головний арбітр, Олег Вангела, без роздумів вказав на 11-ти метрову позначку. Проте, вирок не зумів виконати Юрій Коско пробивши повз ворота.

Під завісу першого тайму «Юність» повела в рахунку. У сумбурності біля воріт «Збори» верхнянці намагалися забити, а зборяни ніяк не могли винести м’яч подалі від власних воріт. Як наслідок «круглого» знайшов Андрій Канюк, котрий разом з м’ячом влетів у ворота.

У другому таймі та же картина – «Збора» більше володіла м’ячом, атакувала, комбінувала, але кінцевої мети не досягли. 0:1 – «Юність» (Верхня) втретє поспіль бере верх над «Зборою» і виборює Суперкубок Калуського району.

Суперкубок Калуського району

ФК «Збора» – «Юність» (Верхня) – 0:1 (0:1)

13 вересня, стадіон с. Голинь

Гол: Канюк ’42 (0:1). Не реалізував пенальті – Коско ’24

«Юність»: Макогон Михайло – Канюк Андрій, Подолюк Ігор, Гладковський Сергій, Долотко Ігор – Курташ Роман, Данилюк Віталій, Мельник Святослав (Герин Назар’66), Гудак Роман (Кульчак Володимир’88), Шевченко Святослав (Слободян Андрій’71) – Москалик Роман..

«Збора»: Кузів Богдан – Олевич Ярослав, Яневич Віктор, Гудак Степан, Коско Юрій – Драган Андрій, Борщ Володимир, Кулинин Андрій, Генега Роман, Гончар Владислав – Джус Мар’ян.

Арбітри матчу: Вангела Олег – Римарчук Любомир, Житеньов Юрій. 4-й арбітр – Гузоватий Володимир. Спостерігач арбітру: Золотняк Петро.

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!