Друга лігаНовиниТопЧемпіонат України

КАРПАТИ Г – РУБІКОН – 0:0. Галичани не змогли дотиснути суперника



Два новачки Другої ліги не зуміли переграти своїх суперників у першому турі чемпіонату ПФЛ. Тому команди вийшли на поле націлені тільки на перемогу.

Перша половина гри пройшла з невеликою перевагою господарів, котрі більше контролювали м’яч і гостріше діяли біля воріт «Рубікону». Проте лише під завершення тайму підопічні Гнатіва мали чудову нагоду відкрити рахунок. Танчин вистрілив за межі штрафного майданчика у нижній кут воріт. Кіпер гостей зреагував на удар і у стрибку перевів м’яч на кутовий.

У другому таймі “карпатівці” нарощували свою перевагу над суперником, та й атаки були гостріші. У середині тайму Лебедь перебуваючи у штрафному майданчику влучив у дальню стійку воріт. В іншому моменті Марушка пробив із 40 метрів у площину воріт, Майборода на відмінно відпрацював у епізоді, зафіксувавши м’яч у руках.

А в кінцівці матчу у затяжній атаці галичани могли дотискати суперника, проте удар Поручинського з чудової позиції у карному майданчику киян взяв на себе захисник, але на м’ячі перший Бей, котрий завдав повторного удару по воротах. І знову не пробивний воротар гостей вкотре рятує свою команду від поразки у звітному матчі.

Чемпіонат Другої ліги ПФЛ, 2 тур

Карпати (Галич) – Рубікон (Київ) – 0:0

12 вересня, 17:00. м. Бурштин стадіон “Енергетик”

«Карпати»: Вульчин, Поручинський, Кримінський, Марушка, Заваляк, Козак, Лебедь, Танчин, Верещак (Антошик 61’), Бей, Садоха (Мердєєв 46’).

«Рубікон»: Майборода, Нестеренко, Швець, Чорномаз, Куноун, Дерев’яго, Масікевич (Шутенко 65’), Шишкін, Глущук (Касабуцький 81’), Коверник (Шутенко 90’), Новиков (Тищенко 46’(2))

Попередження: Коверник, Тищенко, Шутенко

Арбітр: Назарій Дьордь.
Асистенти: Бамбурак В.Б. (Чернівці), Супрунюк П.А. (Волинська обл.).
Четвертий арбітр: Салаш І.І. (Калуш). Спостерігач арбітражу: Троцюк О.П. (Луцьк)

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!