Друга лігаНовиниТопЧемпіонат України

КАРПАТИ Г – ЧАЙКА – 2:2. Бойова нічия в стартовому поєдинку



Обидві команди вибули з кубка, з різницею в один гол поступившись новачкам Першої ліги, так що тепер мали можливість зосередитися на чемпіонаті. Чайка – з новою емблемою і формою. Карпати – з бажанням неодмінно здобути першу перемогу в чемпіонаті. Тим більше, на відміну від кубкового матчу, галичани дозаявили відразу декількох новачків – так що мали більше одного гравця в запасі, що вже прогрес.

Перший тайм вийшов безголевим, хоча били здалеку впритул з воротами галичани Антошик, Поручинський, Танчин і Лебідь, а Верещак з небезпечної позиції замикав головою флангову подачу. Моментами бувало такт гаряче, що воротар Іванов залишав свої володіння, вибігаючи назустріч суперникам. Втім, господарі, здебільшого, промахувалися – так що голкіперу Чайки довелося відбивати хіба що один з декількох ударів Антошик. Є що згадати і у гостей – коли Вовк головою замикав навіс або Дарда пробив повз ціль з непоганої позиції.

А ось другий тайм видав чотири голи. Спершу, правда, трапився «самостріл». Після штрафного від Турчанова нападник господарів Верещак зрізав м’яч у власні ворота – 0: 1. Але на куражі Карпати досить швидко повернули собі перевагу. Допомогли захисники. На кутовий від Козака кинувся Кримінскій, продовживши м’яч на дальню штангу, а вже там заштовхнув м’яч у сітку Заваляк – 1: 1 всього через дві хвилини після пропущеного м’яча. А під другий гол галичан зачепив створив дует гравців, які вийшли на заміну. Мердеев швидко перехопив м’яч в центрі і вистелив передачу на хід Бею, який і впав у штрафному в боротьбі з Бартошука. Що цікаво, зачепивши, звичайно, суперника, правий захисник Чайки при цьому потрапив і в м’яч – але підсумком став пенальті і попередження. З 11-метрової позначки переграв воротаря Роман Лебедь – 2: 1.

Але у Чайки була потужна зброя у вигляді стандартів. Вийшовши на заміну сміливо рвонув вперед і був збитий Поручинський, який, до речі, оскаржував це рішення арбітра. У підсумку на навіс Турчанова відгукнувся Тименко і головою спрямував м’яч у сітку – 2: 2. Для вірності снаряд супроводжував і Лига, готовий підправити, якби м’яч йшов у бік. У підсумку – бойова нічия незважаючи на численні спроби Карпат повернути собі перевагу і незарахований гол Чайки.

Чемпіонат України, Друга ліга ПФЛ

«Карпати» (Галич) – «Чайка» (Петропавлівська Борщагівка) – 2:2

Голи: Заваляк, 58, Лебідь, 74 (пен.) – Верещак, 56 (а / г), Тименко, 79

Карпати (стартовий склад): Вульчин, Поручинський, Крімінскій, Матушевський, Заваляк, Лебідь, Козак, Садоха, Танчин, Антошик, Верещак.

Чайка (стартовий склад): Іванов, Бартошука, Цебро, Музиченко, Сафіханов, Доу, Турчанов, Вовк, Вечурко, Дарда, Тименко.

6 вересня. 1-й тур. м. Бурштин, стадіон «Енергетик» – 17:00

Арбітр: Леськів Я. А. (Львівська обл.)
Асистенти арбітра: Цмоканич Н. М. (Львів) / Кравченко Ю.С. (Львів)
Резервний арбітр: Липко М.М. (ІваноФранківськ)
Спостерігач арбітражу: Маковій В. Д. (Чернівці)

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!