НовиниПерша лігаЧемпіонат України

Володимир КОВАЛЮК: “Я вірю в “Прикарпаття”, яке буде сильною командою з місцевих футболістів”



Головний тренер МФК “Прикарпаття” Володимир Ковалюк дав пресконференцію, де розповів про омолодження команди та про COVID-19 серед футболістів. На прес-конференції 31 серпня йшлося про зміни у команді, які розпочалися ще взимку, інформує “Галка”.

“Ще взимку ми попрощалися зі старшими футболістами, які вже були на “закаті своєї кар’єри”. Ми свідомо пішли на такий крок омолодження. Готувалися взимку в Яремче, потім в Туреччині. Ми якісно підготувалися до змагань. Прийшов коронавірус, майже 2,5 місяці ми всі були вдома, бо не маємо спеціальної бази для тренувань.

Команду зібрали після карантину для продовження турніру, але підготовку, таку як взимку – вже не можна було зробити.

“Я вірю в “Прикарпаття”, яке буде сильною командою з місцевих футболістів. А для цього потрібно постійно і багато тренуватися, а у нас забрали на це час через коронавірус”.

Ковалюк поділився, що багато людей з команди перехворіли/хворіють на коронавірус. Спортивний директор лежав в реанімації, а масажист команди – зараз лежить в реанімації, а також хворіє лікар “Прикарпаття”. Він додає, що частина футболісти вже перехворіли на коронавірус, а частина – хворіють зараз.

“І як тут грати у футбол? Сподіваюся, що старші футболісти приведуть себе у порядок після хвороби. Вона б’є по-різному – когось сильніше, когось легше. Спортивний директор Микола Татарин понад місяць пролежав в лікарні, був на вентиляції легень, можна казати, що він вижив”, – наголошує Ковалюк.

Тренер додає, що вони будуть просити переносити найближчі матчі, адже команда не може їхати без лікаря та масажиста. Також команда планує піти на 14-денну самоізоляцію. Він каже, що такі пресконференції планує проводити щомісяця, аби вболівальники бачили, як справи у команди.

“Хочу захистити своїх футболістів, які не роблять нічого поганого. Вони роблять свою роботу. У нас немає рівня Мессі чи Роналдо – у нас прості хлопці, які прийшли зі школи. Нам потрібна команда не на один рік, тому її треба оновлювати”.

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!