Друга лігаНовиниТопЧемпіонат України

Що являють собою «Карпати» (Галич/Бурштин)?



Галицькі «Карпати» опублікували список гравців, які захищатимуть кольори команди на професійному рівні протягом наступного сезону. Хоча це не остаточний список, так як заявлено всього 12 футболістів з якими далеко не заїдеш, проте деяке враження і висновки можна вже зробити.

Відразу ж видно, що майже половину з них «осколок» минулорічного футбольного клубу «Калуш». Ті же Володимир Заваляк, Роман Лебедь, Олег Матушевський, Ігор Поручинський і Владислав Танчин складали кістяк калуської команди протягом останніх років у Другій лізі ПФЛ.

Що являють собою «Карпати» (Галич/Бурштин)? 2

Також галичани роблять ставку вже на провірених гравців. У воротах (принаймні в останній грі з «Нивою») залишається Андрій Бендер, який захищав рамку воріт «Карпати-Енергетика» в минулому сезоні на аматорському рівні. Богдан Кримінський з 2016 року працевлаштований у Галичі, а Тарас Томин захищає кольори клубу з 2014 року.

Остання умовна група гравців – вихованці львівського футболу. На відміну від досвідченого Володимира Садохи, який встиг пограти в донецькому «Шахтарі» і «Русі» з Винників (зараз зі Львова), то молоді Богдан Козак, Андрій Мельничук і Вадим Мердєєв (вихованець закарпатського краю) виступали в юніорських і молодіжних командах за ПФК «Львів» і «Картати» (Львів).

Що являють собою «Карпати» (Галич/Бурштин)? 3

Головний керманич команди – Роман Гнатів. По завершенні кар’єри футболіста Гнатів працював дитячим тренером у СДЮШОР «Карпати» (Львів), а потім тренував молодь у львівському Університеті фізичної культури. З 2016 року головний тренер стрийської «Скали» U-19, а з 2018 року очолив «Карпати» U-19 (Львів). Отож, «Карпати» з Галича – перша професійна команда Романа Гнатіва на тренерському містку.

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!