Друга лігаНовиниТопЧемпіонат України

Володимир МАГАЛЬ: “У перший сезон ми плануємо набиратися досвіду”



Галицькі «Карпати» отримали Атестат на право участі у другій лізі Чемпіонату України з футболу. Одразу по приїзді із Києва президент команди Володимир Магаль дав клубній пресслужбі коротке інтерв’ю.

– Володимире Васильовичу, вітаємо з цим чудовим досягненням. Як вдалося?

Дякую. Завдяки злагодженій роботі усієї нашої команди, котра тривала не один рік. Ми до цього йшли планово, поступово.

– Команда називається «Карпати» Галич, проте чи не всі вболівальники її вже встигли пов’язати із «Карпатами» зі Львова?

Ми намагатимемось співпрацювати з усіма командами. І з львівськими «Карпатами» і з Івано-Франківським «Прикарпаттям». Як бачите, львівська команда теж є у складі колективів, котрі братимуть участь у другій лізі ПФЛ.

– Де будете проводити домашні матчі?

– На стадіоні комплексу спортивних споруд Бурштинської ТЕС ДТЕК. Ми розуміємо, що галичани хотіли б бачити ці матчі на стадіоні у Галичі, проте у професійному футболі зовсім інші вимоги. Та й усі бачили, як ще місяць тому затопило «Колос», тож до матчів другої ліги, а тим паче Кубка України, він не готовий. Та й не далеко до Бурштина ні з Галича ні з Рогатина. Навіть з Івано-Франківська. Усі ми пам’ятаємо вщент заповнений стадіон під час матчів «Енергетика», тож думаю, що проблем із цим не повинно бути і нашу позицію можна зрозуміти.

– Вісім років назад припинив свою участь у змаганнях бурштинський «Енергетик». Сьогодні великий футбол повертається у Бурштин. Відповідальність відчуваєте?

– Звичайно. Усі ми пам’ятаємо славні часи «Енергетика». Ми раді, що нам вдалося повернути професійний футбол у Бурштин. Будемо вдячні за підтримку абсолютно усім вболівальникам.

– Розкажіть щось про команду.

– Формуємо. Усе надто швидко. В середу будемо заявлятися. Щодо складу зараз нічого сказати не можу, адже практично весь день веду перемовини. Скажу тільки те, що не так просто зараз набрати у нас в області футболістів рівня другої ліги ПФЛ. Усе побачите в середу-четвер.

– У п’ятницю ви приймаєте тернопільську «Ниву». Стадіон готовий до кубкового поєдинку?

– Готуємо. Практично цілодобово поливаємо, зараз трохи поправляєм інфраструктуру, маємо встигнути. Принагідно хочу за всебічну допомогу у питанні стадіону подякувати представнику компанії ДТЕК Волинцю Віктору Степановичу.

– Хто спонсоруватиме команду, адже навіть виїзди у ПФЛ – це вже дорого. А ще контракти футболістів, персоналу, менеджменту.

– Ми будемо вдячні всім. Вже сьогодні плече допомоги підставив «Івано-Франківськцемент», ДТЕК надає стадіон, допомагає міська рада Бурштина, я намагаюся теж не відставати.

– Чи є плани на сезон?

– Це наш перший сезон, тож ми плануємо набиратися досвіду. Також намагатимемося виправдати довіру вболівальників, підтримку котрих ми відчуваємо вже сьогодні. А ще сьогодні хочу привітати усіх українців з найбільшими українськими святами – Днем прапора та Днем української Незалежності. Нехай все у вас буде добре. Миру Вам та здоров’я.

ФК “Карпати” Галич/Бурштин

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!