Друга лігаНовиниПерша лігаТопЧемпіонат України

Офіційно. Галицькі «Карпати» – учасник ПФЛ



Вчора, 21 серпня, в Будинку футболу відбулося засідання Чергової XXVІІІ Конференції Професіональної футбольної ліги України, на якому прийнято нових членів організації та окреслено контури чемпіонату 2020/21.

Враховуючи реалії, а також на щільність календаря, в якому треба обов’язково знайти місце для резервних днів, зважаючи на коронавірусну загрозу, клуби підтримали пропозицію все ж не розширювати склад учасників Першої ліги до 18 учасників, а залишитися з перевіреним форматом 16 команд («Прикарпаття» серед учасників Першої ліги).

Так само традиційно проводитиметься Друга ліга з розділенням на дві групи за географічним принципом (наразі – 27 учасників, 14+13) і провести турнір у два кола. У склад учасників змагань ПФЛ прийнято дев’ять новачків: «Дніпро» (Черкаси), «Яруд» (Маріуполь), ФК «Чернігів», «Перемога» (Дніпро), «Епіцентр» (Дунаївці), «Рубікон» (Київ), «Карпати» (Галич), «Метал» (Харків), «Карпати» (Львів). Втрат у Першій і Другій лігах наразі нема, всі клуби, включно з «Таврією», «Калушем» і «Авангардом», значяться серед учасників сезону 2020/21. Додалася резервна команда луцького клубу – «Волинь-2».

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!