НовиниРайониТисменицький р-н

КОЛОС – СІЛЕЦЬ – 7:0. Чемпіонський дубль братківчан



Новоспечений чемпіон Тисмениччини зустрівся у фінальному матчі за Кубок району, який відбувся на головній арені області, з сенсаційним друголіговим ФК «Сілець».

Команди жваво розпочали поєдинок. З перших хвилин пішли в наступ на ворота суперника, розмінявшись ударами за меж штрафного майданчика. Коли удар гравця команди «Сілець» Галюка пройшов повз ворота, то у відповідь Духович створив перший гольовий момент, влучивши у стійку воріт.

Далі команди показували рівну гру з перемінним контролем м’яча, і то до першого голу в поєдинку. На 10-й хвилині після подачі з кутового м’яч потрапив до Кириченка, який влучним ударом спрямував «круглого» у кут воріт – 1:0.

Натхнені успіхом «Колос» все більше нарощував свою перевагу як в контролі м’яча, так і в гольових моментах. На 25-й хвилині Мордас розібрався з воротарем «Сільця», обігравши його двічі, та забив другий гол для «Колоса» – 2:0.

Номінальні гості матчу мали чудовий шанс скоротити відстань у рахунку. Галюк заробив на собі пенальті, який сам не зміг реалізувати – кіпер «Колоса» Гучок взяв м’яча намертво.

В наступному моменті гравець команди із Сільця не вдало виконав штрафний удар зі своєї половини поля віддавши м’яча Кириченку, той перевів на Мордаса, який віддав на хід Гарасиміву. Останній влучно замкнув ефективну комбінацію, прокинувши м’яча повз воротаря – 3:0.

КОЛОС – СІЛЕЦЬ – 7:0. Чемпіонський дубль братківчан 2

Другий тайм пройшов за тим же сценарієм, що й перша половина двобою – братківці контролювали гру, на що суперник відповідав поодинокими контратаками без гостроти, а м’ячі влітали тільки в одні ворота.

На 59-й хвилині Мордас розрізною передачею вивів Кириченка віч-на-віч з Савчуком, який спрямував «шкіряного» повз кіпера – 4:0. За мить Гарасимів забиває п’ятий гол в матчі. На 73-й Духович з гострого кута відправив м’яч у верхній кут воріт – 6:0.

Крапку в матчі поставив «свіжий» Петро Варашко, замкнувши прострільну передачу у воротарський майданчик Стрілецького. 7:0 – тепер гравці братковецького «Колосу» можуть поставити чемпіонські медалі у щойно завойований Кубок району.

КОЛОС – СІЛЕЦЬ – 7:0. Чемпіонський дубль братківчан 3

Кубок Тисменицького району, Фінал

15 серпня 2020 року, стадіон «Рух», м. Івано-Франківськ

«Колос» (Братківці) – ФК «Сілець» – 7:0

Голи: Кириченко 10, 59, Мордас 25, Гарасимів 35, 60, Духович 73, Варишко 85.

«Колос»: Гучок, Волосінчук, Грабар, Синишин, Салига, Данищук, Духович, Гап’як, Кириченко, Мордас, Гарасимів.
«Сілець»: Шостуха, Вовчук, Добрянський, Драбчук, Коштрубій, Н.Олійник, Вовк, Борис, Галюк, А. Савчук, Чепа.

Арбітр: Богдан Дяченко
Асистенти: Володимир Карнаух, Михайло Садловський

фото з сторінки Тетяни Градюк

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!