Кубок ЧМРОНовиниТопЧемпіонат області

ЮНІСТЬ – РОЖНІВ – 7:1. Верхнянська команда одною ногою у фіналі



Сьогодні, 12 серпня, відбулись перші матчі півфінальної стадії кубка чемпіонів міст та районів Івано-Франківської області.

Після фінального свистка головного арбітра поєдинку Олексія Лавріва можна впевнено заявляти про першого фіналіста турніру. Верхнянська «Юність» без особливого спротиву провела домашній півфінальний матч проти гостей з Косівщини.

А розпочалось все на 10-й хвилині поєдинку. Після штрафного удару Гладковського м’яч парирував кіпер «Рожніва» Тарас Радаш, але на добиванні спритніший виявився Віталій Данилюк – 1:0. В середині другого тайму Роман Москалик подвоїв перевагу господарів. «Рожнів» першу половину зустрічі провів у захисті, а не численні контратака не несли загрозу воротам господарів.

На початку другого тайму, здавалось, «Рожнів» відновлює інтригу в матчі. На 54-й хвилині Андрій Глумик прийняв м’яч на лінії штрафного майданчику, розвернувся від двох оборонців і влучно вколотив «круглого» у кут воріт Михайла Макогона – 2:1.

Після забитого гола рожнівці немов розчинилися з поля. Раз за разом господарі загрожували воротам колективу з Косівщини. За чотири хвилини після пропущеного м’яча верхнянці розіграли кутовий, який після удару головою Долотка на добиванні вдало зіграв Москалик – 3:1. На 70-й хв. чергова результативна атака «Юності». Сергій Гладковський зі своєї половини поля запустив м’яча (метрів на 40) на Москалика, той віддав передачу Долотку, який без спротиву загнав «шкіряного» у дальній кут воріт – 4:1. Не минуло й десять хвилин, як Долотко робить дубль. Отримавши м’яч на лінії карного майданчика завдав удару по воротах, який виявився результативним шедевром.

Але це ще не був кінець. Далі своє слово сказав атакувальний півзахисник «Юності» Валерій Коверник. Під кінець поєдинку півзахисник добиває гостей дублем на 84-й і 88-й хвилинах, встановлюючи остаточний результат в матчі – 7:1.

Кубок чемпіонів міст і районів області. ½ фіналу, перший матч

12 серпня 2020 року, село Іванкова – 18:00

«Юність» (Верхня, Калуський р-н) – ФК «Рожнів» (Косівський р-н) – 7:1 (2:0)

Голи: Данилюк 10, Москалик 33, 58, Долотко 70, 79, Коверник 84, 88 – Глумик 54.

Попередження: Цебрук 29, Голюк 60.

«Юність»: Макогон, Канюк, Подолюк, Гудак (Височан, 84),Гладковський, Картуш (Кульчак, 46), Данилюк, Танчин, Коверник, Долотко, Москалик.

«Рожнів»: Родиш Т, Глумик, Голюк (Андрич, 80), Марусяк (Стеф’юк, 75), Радиш І, Матійчук, Гулій, Стребко, Цебрук, Мацюк, Малик (Боднарюк, 65).

Арбітр: Лаврів Олексій
Асистенти: Деревянко В., Остапчук Р
Спостерігач арбітражу: Сікора Василь

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!