Кубок ЧМРОНовиниТопЧемпіонат області

УРАГАН – ЗБОРА – 3:3. Бойова нічия зберігає інтригу



На Івано-Франківській «Гірці» відбувся поєдинок ½ фіналу Кубка ЧМРО, а саме перший з двох запланованих на цій стадії в парі черніївської та зборівської команд. «Ураган» напередодні завоював чемпіонські медалі в Першості області, а «Збора» впевнено перемагає своїх суперників у районному чемпіонаті, йдучи до «золотих» нагород.

Перший тайм поєдинку пройшов з перемінним успіхом, то черніївці небезпечно нависали на ворота «Збори», то гості створювали небезпеку протилежним воротам. Все таки «ураганці» виявились наполегливіші і першими святкували звитягу воріт. На 20-й хвилині Боришкевич вкинув м’яча із бокової лінії у штрафний майданчик зборян, де перший на м’ячі, після відскоку від оборонця гостей, опинився Ігор Кушецький – 1:0. За три хвилини господарі знову відзначаються результативними діями. Віктор Лящовський заробляє небезпечний штрафний біля карного майданчика зборівської команди, який виконав Володимир Боришкевич влучним ударам у ствір воріт Богдана Кузіва, що правда не обійшлося без рикошету – 2:0.

«Збора» побігла вперед. На 27-й хвилині комбінаційна атака призвела до взяття воріт черніївців. Юрій Коско прорвався у штрафну господарів і віддав передачу на Джуса, який же влучним ударом відквитав один гол – 2:1. На 31-й Кушецький заробляє одинадцятиметровий удар, сам постраждалий його і реалізував, пробивши по центру воріт – 3:1. За п’ять хвилин гості знову скоротили відставання до одного голу. Результативним ударом відзначився Мар’ян Джус – 3:2. На цьому трилер в першому таймі звершився.

Дебют другої половини гри виявися за «Зборою». На 50-й хвилині після помилки воротаря «Урагану» Андрія Сенчишина, зборяни відібрали м’яч у кіпера, після чого Володимир Борщ зрівняв рахунок на табло – 3:3. Далі черніївці поступово нарощували свою перевагу на полі, як за контролем м’яча, так і за небезпекою біля воріт суперника. Але рахунок в матчі залишився не змінним. 3:3 – фіналіст від цієї пари визначиться на полі зборівської команди.

Кубок чемпіонів міст і районів області. ½ фіналу, перший матч

12 серпня 2020 року, Івано-Франківськ, стадіон «Гірка» – 18:00

«Ураган» (Черніїв, Тисменицький р-н) – ФК «Збора» (Калуський р-н) – 3:3 (3:2)

Голи: Кушецький 20, 32, Боришкевич 23, – Джус 27, 37, Борщ 50.

Арбітр: Демянчук Тарас
Асистенти: Морозюк Б., Дебенко І.
Спостерігач арбітражу: Лабенський В.

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!