НовиниПерша лігаЧемпіонат України

Геннадій Серпутько розсудить матчу «Гірник-Спорт» – «Прикарпаття»



Комітет арбітрів Української асоціації футболу призначив офіційних осіб на матчі 30-го туру чемпіонату країни у Першій лізі. Зокрема, поєдинок “Гірник-Спорт” – “Прикарпаття”, що відбудеться найближчого четверга, 13 серпня, на стадіоні “Юність” в полі судитиме Геннадій Серпутько з Одеси.

Відзначимо, що поєдинки Першої ліги 28-річний рефері почав обслуговувати з 2018-го року, а до цього два сезони він судив ігри Другої ліги. За цей час одеський арбітр працював одразу у п’яти матчах за участю “Прикарпаття”. У Другій лізі-16/17 івано-франківська команда обмінялася домашніми перемогами з “Нікополем” – 1:0 та 1:2 відповідно. У наступному сезоні 17/18 на стадіоні “Рух” були зафіксовані перемога над “Поліссям” (2:0) і поразка від “Агробізнесу” (2:4).

У Першій лізі минулого сезону Геннадій Серпутько обслуговував ще один домашній матч “Прикарпаття”. У 4-му турі івано-франківці у меншості (на 17-й хвилині червону картку отримав Данищук) мінімально поступилися “Колосу” (0:1), коли ковалівці забили вирішальний м’яч на 90+2 хвилині прямим ударом зі штрафного… У поточному сезоні одесит вже відсудив дев’ять ігор Першої ліги, з яких одну за участі “Гірника-Спорт”- у 7-му турі з “Металістом-1925” (1:2). Ще два поєдинки у Горішніх Плавнях арбітр з Південної Пальміри обслуговував у 2018 році, коли господарі зіграли внічию з “Агробізнесом” (1:1) і програли “Дніпру-1” (0:3).

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!