НовиниПерша лігаТопЧемпіонат області

Чемпіонат області, 16 тур: «Покуття» виграє чемпіонат області



Після поразки найближчого переслідувача, коломийське «Покуття» достроково, за два тури до завершення, стало переможцем чемпіонату області сезону 2019-2020 років, хоча участі в 16-му турі коломияни не брали.

«Пробій» (Городенка) — «Ніка-Вовчинець» (Івано-Франківськ) – 1:0

Чемпіонат області наближається до завершення, а городенківський «Пробій» починає набирати очки за очками. Чотири перемоги з п’яти підопічні Василя Блясецького здобули у літній частині сезону.

Останню свою звитягу городенківці здобули сьогодні в домашньому поєдинку, який відбувся в селі  Серафинці, проти франківської «Ніки- Вовчинець». Єдиний і переможний гол в матчі забив Володимир Гультай на 74-й хвилині поєдинку. 1:0 – «Пробій» продовжує радувати своїх вболівальників.

«Прикарпаття-Тепловик» (Івано-Франківськ) — «Карпати» (Брошнів-Осада) – 2:1

Щоб зберегти шанс на призові місця чемпіонату області дублерам «Прикарпаття» потрібна була лише перемога в матчі з прямим конкурентом – брошнівськими «Карпатами».

В першому таймі франківці зробили перевагу у два гола завдяки дублю Ігоря Цимбалістого на 21-й і 27-й хвилинах поєдинку. А в другій половині гри герой матчу отримав вилучення за друге попередження та залишив свою команду в меншості.

Перед вилученням Цимбалістого «Карпати» відіграли один м’яч. На 62-й хвилині Орест Мельник відзначився результативним ударом у ствір воріт «Прикарпаття-Тепловика». Маючи чисельну перевагу близько 20 хвилин, гості не змогли відіграти і другий пропущений гол.

 «Нафтовик» (Долина) — ФК «Турка» – 0:1

Всього 3 очка розділяли «Нафтовика» та лідера чемпіонату «Покуття».  Тому перемога в домашньому поєдинку була би важливою для господарів у подальшій боротьби за «золоті» медалі чемпіонату області, та й суперник не надто вдало виступає в другій частині сезону.

Проте гості з Коломийщини дали бій «Нафтовику», тай на прикінці першої половини гри Назар Маковійчук вивів «Турку» вперед. Як виявилось, це був єдиний гол в матчі. 0:1 – «Нафтовик» складає свої чемпіонські повноваження.

Матчі  не відбувся:

«Вихор» (Ямниця) – «Бескид» (Надвірна) – -:+

«Карпати-Енергетик» – «Покуття» (Коломия) – -:+

Коломийське «Покуття» пропускаючи матч туру, через зняття Галицько/Бурштинського колективу з чемпіонату, здобуває технічну перемогу і кладе три залікові очка до «скарбниці».  Після поразки «Нафтовик» від ФК «Турка», «Покуття» достроково, за два тури до фінішу, стало переможцем обласного чемпіонату першої ліги сезону 2019-2020 років.

Ознайомитися з турнірною таблицею чемпіонату області в Першій лізі можна ТУТ.

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!