НовиниПерша лігаТопЧемпіонат області

Чемпіонат області, 15 тур: Лідери втрачають очки



Чим ближче до завершення сезону, тим гостріша боротьба за медалі обласного чемпіонату. Тому в підтвердження результати матчів 15-го туру…

«Карпати» (Брошнів-Осада) — «Нафтовик» (Долина) – 2:2

Серед тижня «Карпати» провели важкий поєдинок на кубку області, тому «Нафтовик» підійшов більш свіжіший до звітної гри. Але турнірне становище команд вимагало від обох колективів повної віддачі та здобуття максимум залікових очок.

Рахунок в поєдинку відкрили господарі. На 16-й хвилині голом відзначився Ростислав Романишин. Але буквально за хвилину долиняни зрівняли рахунок зусиллями Петра Цвеюка. Ближче до завершення першої половини гри Володимир Христонько знову виводить «Карпати» уперед.

В другому таймі «Нафтовику» потрібно було рятувати ситуацію. Гра проходила на зустрічних курсах, і за 10 хвилин до завершення поєдинку Роман Дяків заробляє пенальті, а Михайло Бабінчук його реалізовую. 2:2 – нічия, яка не задовольняє обидві команди.

«Ніка-Вовчинець» (Івано-Франківськ) — «Прикарпаття-Тепловик» (Івано-Франківськ) – 3:2

На стадіоні «Хет-Трик Арена» відбулось франківське дербі. «Ніка-Вовчинець» на правах номінальних господарів поєдинку активніше розпочали зустріч. Вже на 6-й хвилині Юрій Щербаков вивів «Ніку» вперед. Всередині тайму дублери «Прикарпаття» зрівнюють рахунок, Ігор Цимбалістий відзначається голом.

По перерві, на 63-й хвилині, Денис Калин вдруге в зустрічі вивів господарів уперед. «Прикарпаття» зуміло відігратися лише на прикінці зустрічі, граючи у меншості (за друге попередження вилучений Пархуць). Але останнє слова в матчі за гравцями «Ніки-Вовчинець». На другій доданій хвилині арбітром Ігорем Загнибідою, Станіслав Морив приносить перемогу свої команді. 3:2 – івано-франківське дербі вдалося, «Прикарпаття-Тепловик» віддаляється від призових місць чемпіонату.

 «Покуття» (Коломия) —«Пробій» (Городенка) – 1:1

Найближчі конкуренти коломийської команди зазнали втрат очків, чим мали скористатися самі коломияни. Але «Покуття» також спіткала невдача. «Пробій» граючи з лідером чемпіонату показав свою непоступливість.  

На початку другого тайму Володимир Гультай вивів гостей вперед. На 68-й хвилині Андрій Топчевський зрівняв рахунок на табло. До кінця зустрічі залишалося 15 хвилин, як Петро Філіппов залишив «Пробій» догравати в меншості. Таким «подарунком» господарі не зуміли скористалися. 1:1 – розрив між «Покуттям» та «Нафтовиком» залишається в 3 очки.

Матчі  не відбулися:

ФК «Турка» – «Вихор» (Ямниця) – +:-

«Бескид» (Надвірна) – «Карпати-Енергетик» – +:-

Ознайомитися з турнірною таблицею чемпіонату області в Першій лізі можна ТУТ.

Поділитися з друзями в:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

X
error: Content is protected !!